Pelancaran Produk AOC dan Tayangan Wolverine

Pelancaran Produk AOC dan Tayangan Wolverine



Assalamualaikum… kali ni aku mendapat jemputan untuk review program yang di adakan di Pavilion Kuala Lumpur.. iaitu program AOC Product Launch.. Produk apa yang di lancarkan? InsyaAllah akan aku cerita selepas ini… 😀

aku hitam? salahkan flash ok! haha

Ok, aku menerima jemputan event ini sebagai jemputan media.. Antara blogger dan media yang hadir ialah Bro Framestone, Yana Yassin, Melastik Bintang, Sohoque dan juga Mr Jocko.

Antara produk yang dilancarkan ialah

AOC 69V Series AH – IPS Monitors (with built-in speakers)

Model: I2269VWM
Saiz Skrin: 21.5 
Harga: RM 559
Model : 12369VM
Saiz Skrin 23
Harga: RM 639
Model : 12769VM
Saiz Skrin 27
Harga: RM 1069
AOC 63P Series 21:9 Cinema Monitor


Model : Q2963PM
Saiz Skrin 29
Harga: RM 1499
Ok aku kongsikan gambar sepanjang program yang aku tangkap guna handphone canggih aku 3310 ni 
pendaftaran media

khusyuk dengar taklimat
rajin tak aku dengar taklimat HAHA
Model2 yang dilancarkan

Kalau lepas tengok filem ni.. Semua keluar panggung jalan bajet Wolverine..haha

Pelancaran bebola api hehe

buah tangan dr tuan rumah

Ok jumpa lagi next event 😀

Siapa Nizam Ijam?

Assalamualaikum… Salam perkenalan

Saya sebenarnya menulis semula tentang perkenalan diri saya supaya korang tahu blog siapa yang korang tersesat masuk ni..HEHE

Nama saya Nizam Ijam.. Cukuplah anda tahu nama panggilan sahaja dan saya berasal dari Mersing Johor.. Seorang yang sudah pun menamatkan pengajian di Universiti Utara Malaysia dalam jurusan perbankan..Saya sekarang penulis sepenuh/separuh masa di blog ini.. Saya mula menulis pada tahun 2007 sehinggalah sekarang..

Saya meminati bidang nyanyian, travel dan juga jemputan event..

Banyak jugak pengalaman yang saya dapat melalui blog walau pun tak sebanyak blogger otai yang lain..

Antaranya:

1. Blogger pilihan Utusan Malaysia Mac 2013
2. Blogger pilihan majalah Remaja bulan April 2013

3. Blogger pilihan Intrend November 2013

4. Runner up Tourisme Entertaiment Blog di Award Malaysia International Tourisme Blogger Conference 2013

 Blogger pilihan Utusan Malaysia Mac 2013
Blogger Pilhan Remaja April 2013
majalah intrend, blogger masuk majalah, intrend, blogger intrend, blogger pilihan intrend, majalah blogger, blogger terikin dalam majalah,
Intrend Edisi Vovember 2013
Top 3 Tourisme Entertaiment Blog di Award Malaysia International Tourisme Blogger Conference 2013

Sekarang saya juga terlibat dengan penulisan dan jemputan event dan juga review produk.. Kepada sesiapa yang berminat untuk invite saya ke event korang boleh hubungi saya di

Emel: nizamijam_90@yahoo.com
Facbook: http://www.facebook.com/nizamijamofficial/
Twitter: https://twitter.com/#!/NizamIjam90
Youtube: http://www.youtube.com/user/NizamIjam90