Siapa Nizam Ijam?

Assalamualaikum… Salam perkenalan

Saya sebenarnya menulis semula tentang perkenalan diri saya supaya korang tahu blog siapa yang korang tersesat masuk ni..HEHE

Nama saya Nizam Ijam.. Cukuplah anda tahu nama panggilan sahaja dan saya berasal dari Mersing Johor.. Seorang yang sudah pun menamatkan pengajian di Universiti Utara Malaysia dalam jurusan perbankan..Saya sekarang penulis sepenuh/separuh masa di blog ini.. Saya mula menulis pada tahun 2007 sehinggalah sekarang..

Saya meminati bidang nyanyian, travel dan juga jemputan event..

Banyak jugak pengalaman yang saya dapat melalui blog walau pun tak sebanyak blogger otai yang lain..

Antaranya:

1. Blogger pilihan Utusan Malaysia Mac 2013
2. Blogger pilihan majalah Remaja bulan April 2013

3. Blogger pilihan Intrend November 2013

4. Runner up Tourisme Entertaiment Blog di Award Malaysia International Tourisme Blogger Conference 2013

 Blogger pilihan Utusan Malaysia Mac 2013
Blogger Pilhan Remaja April 2013
majalah intrend, blogger masuk majalah, intrend, blogger intrend, blogger pilihan intrend, majalah blogger, blogger terikin dalam majalah,
Intrend Edisi Vovember 2013
Top 3 Tourisme Entertaiment Blog di Award Malaysia International Tourisme Blogger Conference 2013

Sekarang saya juga terlibat dengan penulisan dan jemputan event dan juga review produk.. Kepada sesiapa yang berminat untuk invite saya ke event korang boleh hubungi saya di

Emel: nizamijam_90@yahoo.com
Facbook: http://www.facebook.com/nizamijamofficial/
Twitter: https://twitter.com/#!/NizamIjam90
Youtube: http://www.youtube.com/user/NizamIjam90