IFTAR – Restoran Lavagrill Burger Seri Serdang

IFTAR – Restoran Lavagrill Burger Seri Serdang

Assalamualaikum… Hari ni aku dapat pulak jemputan dari bro BenAshaari untuk join team dia Kelab Blogger BA berbuka di Restoran Lavagrill Burger Seri Serdang, Selangor..

Antara blogger yang hadir Que Achmad dan isteri , Pembawa Wacana dan keluarga , admin Fuh.my , MawardiYunus , Shawn , Najeeb , MK Syahir, Faizal Fredley , Dkna Abza dan tunang , Sueizza dan tunang , Qaseh Dalia , Yan Ty , Miezarx..

Kami bermula dengan berkumpul di Masjid Putra, Nak tanya sapa paling awal? aku sampai dalam pukul 6 dari Kuala Lumpur.. Lepak2 dulu melihat keindahan Masjid Putra..
Dan akhirnya mereka pon sampai..HEHE

Lepas jer solat Maghrib kami bertolak ke Restoran Lavagrill Burger Seri Serdang, aku memang tak tahu la sebab duduk dalam kereta tumpang Que Ahmad. So aku tak tahu jalan HEHE

Mula-mula kami dihidangkan dengan roti John bersalut coklat sos.. Mana tak terliur aku tengok..HAHA nak jer sebat semua… Tapi kena ingat orang belakang jugak,,huhu

Ayam panggan

Nasi Putih

Kari Ikan
Lepas tu aku dan kawan2 dihidangkan dengan nasi putih, kari ikan dan ayang panggang… Bau jer pun aku dah terliur ni pulak rasa dia.. Memang meletup!!
Burger dah bakar keluar dah!!

Yang no 2!!!

apabila gambar lebih penting dari makan.. HAHA
Lepas tu bege bakor pulok…. Ni yang aku tunggu- tungggu kan. Memang terbaik rasa dia.. Daging dia di grill dengan cantik sekali membuatkan sipemakannya merasa puas denganapa yang dimakan.. 
Lamb Chop
Last sekali kami dihidangkan dengan Lamb Chop.. Rasa dia memang menjilat jari tangan dan hampir2 ke jari kaki.. Tapi jangan jilat jari kaki pulak… kang lain rasa.. HAHA
muka aku memang ade nur kan..hehe
Lastsekali bergambar beramai2… dengan tokey kedai.. Terima Kasih kat tuan kedai Encik Razman.. Semoga dimurahkan rezeki dan perniagaan semakin maju yer boss… 😀
siapa-siapa yang nak mencari alamat ni anda boleh lah search 
Alamat : Restoran Lava Grill Burger,. 
No. 15-1, Jalan 18/33A,. 
Taman Sri Serdang,. 
43300 Seri Kembangan
Selangor
HP: 017-2520031 (RAZMAN)

Pelancaran Produk AOC dan Tayangan Wolverine

Pelancaran Produk AOC dan Tayangan Wolverine



Assalamualaikum… kali ni aku mendapat jemputan untuk review program yang di adakan di Pavilion Kuala Lumpur.. iaitu program AOC Product Launch.. Produk apa yang di lancarkan? InsyaAllah akan aku cerita selepas ini… 😀

aku hitam? salahkan flash ok! haha

Ok, aku menerima jemputan event ini sebagai jemputan media.. Antara blogger dan media yang hadir ialah Bro Framestone, Yana Yassin, Melastik Bintang, Sohoque dan juga Mr Jocko.

Antara produk yang dilancarkan ialah

AOC 69V Series AH – IPS Monitors (with built-in speakers)

Model: I2269VWM
Saiz Skrin: 21.5 
Harga: RM 559
Model : 12369VM
Saiz Skrin 23
Harga: RM 639
Model : 12769VM
Saiz Skrin 27
Harga: RM 1069
AOC 63P Series 21:9 Cinema Monitor


Model : Q2963PM
Saiz Skrin 29
Harga: RM 1499
Ok aku kongsikan gambar sepanjang program yang aku tangkap guna handphone canggih aku 3310 ni 
pendaftaran media

khusyuk dengar taklimat
rajin tak aku dengar taklimat HAHA
Model2 yang dilancarkan

Kalau lepas tengok filem ni.. Semua keluar panggung jalan bajet Wolverine..haha

Pelancaran bebola api hehe

buah tangan dr tuan rumah

Ok jumpa lagi next event 😀

Siapa Nizam Ijam?

Assalamualaikum… Salam perkenalan

Saya sebenarnya menulis semula tentang perkenalan diri saya supaya korang tahu blog siapa yang korang tersesat masuk ni..HEHE

Nama saya Nizam Ijam.. Cukuplah anda tahu nama panggilan sahaja dan saya berasal dari Mersing Johor.. Seorang yang sudah pun menamatkan pengajian di Universiti Utara Malaysia dalam jurusan perbankan..Saya sekarang penulis sepenuh/separuh masa di blog ini.. Saya mula menulis pada tahun 2007 sehinggalah sekarang..

Saya meminati bidang nyanyian, travel dan juga jemputan event..

Banyak jugak pengalaman yang saya dapat melalui blog walau pun tak sebanyak blogger otai yang lain..

Antaranya:

1. Blogger pilihan Utusan Malaysia Mac 2013
2. Blogger pilihan majalah Remaja bulan April 2013

3. Blogger pilihan Intrend November 2013

4. Runner up Tourisme Entertaiment Blog di Award Malaysia International Tourisme Blogger Conference 2013

 Blogger pilihan Utusan Malaysia Mac 2013
Blogger Pilhan Remaja April 2013
majalah intrend, blogger masuk majalah, intrend, blogger intrend, blogger pilihan intrend, majalah blogger, blogger terikin dalam majalah,
Intrend Edisi Vovember 2013
Top 3 Tourisme Entertaiment Blog di Award Malaysia International Tourisme Blogger Conference 2013

Sekarang saya juga terlibat dengan penulisan dan jemputan event dan juga review produk.. Kepada sesiapa yang berminat untuk invite saya ke event korang boleh hubungi saya di

Emel: nizamijam_90@yahoo.com
Facbook: http://www.facebook.com/nizamijamofficial/
Twitter: https://twitter.com/#!/NizamIjam90
Youtube: http://www.youtube.com/user/NizamIjam90