Nizam Kama Di Dalam Telefilem Mat Chia Chia tayangan Tv3

 

Mat Chia Chia, tv3. telefilem, pelakon, lakonan, media prima, video

Assalamualaikum,

Untuk entry yang ni pulak saya nak share dengan korang salah satu telefilem yang saya lakonkan iaitu Mat Chia Chia salah satu telefilem yang ditayangkan di Tv3.

Mat Chia Chia, tv3. telefilem, pelakon, lakonan, media prima, video

Di dalam telefilem ini saya membawa watak seorang individu yang ingin mendapatkan ayat pickup line daripada pelakon utama iaitu Issey. dah tentu untuk scene kali ini pelakon utama tak nak bagi ayat tu kat saya. HEHE. Read more

Mega Wedding 4.0 Di Marina Putrajaya

Assalamualaikum,

Mega Wedding Festival, MEFA, Marina, Putrajaya, Pakej Pengantin, Makanan Pengantin, Silat, pelamin,event

Hari ni aku nak kongsikan dengan korang satu event yamg bagi aku agak rare, Mega Wedding 4.0 yang diadakan di Marina Putrajaya, program ini adalah program melangsungkan perkahwinan secara beramai-ramai. Masa aku hadir ke event ni, ade 10 pasangan pengantin yang menamatkan zaman bujang diorang. Read more