Makanan Buffet Tahun Baru Cina Terbaik Di Impiana KLCC Hotel

Buffet Tahun Baru Cina, Impiana Hotel, KLCC, Kuala Lumpur, Buffet Murah, Buffet Tahun Baru Cina, Buffet Chinese New Years, New Year, Chinese, Cina

Assalamualaikum,

Baru-baru ini saya mendapat peluang untuk mencuba sendiri salah satu pakej Buffet bertemakan Tahun Baru Cina di Impiana Hotel KLCC. Begitu banyak hidangan yang disediakan oleh pihak hotel dengan harga yang sangat berbaloi. Read more

Nizam Kama Di Dalam Telefilem Mat Chia Chia tayangan Tv3

 

Mat Chia Chia, tv3. telefilem, pelakon, lakonan, media prima, video

Assalamualaikum,

Untuk entry yang ni pulak saya nak share dengan korang salah satu telefilem yang saya lakonkan iaitu Mat Chia Chia salah satu telefilem yang ditayangkan di Tv3.

Mat Chia Chia, tv3. telefilem, pelakon, lakonan, media prima, video

Di dalam telefilem ini saya membawa watak seorang individu yang ingin mendapatkan ayat pickup line daripada pelakon utama iaitu Issey. dah tentu untuk scene kali ini pelakon utama tak nak bagi ayat tu kat saya. HEHE. Read more