Fit & Foodie Carnival 2017 Anjuran IJM Land

Fit & Foodie Carnival 2017 Anjuran IJM Land
Rate this post

 

ijmland, seremban2, seremban, food, fit, fazleyaakob,

Assalamualaikum,

Kali ini aku nak kongsikan dengan korang tentang satu karnival yang dianjurkan oleh IJM Land, program ini akan dilangsungkan pada 19 November 2017 bertempat di sekitar Seremban 2.

Program yang diberi nama Fit and Foodie Carnival 2017 ini turut dimeriahkan oleh pelbagai program, antara program yang diadakan ialah Best Jazzercise Dance'(gabungan senaman aerobik dan tarian kecergasan).ijm land, fazley yaakob, goh liu ying, food, foodie,fit, fotmess, zumbaijm land, fazley yaakob, goh liu ying, food, foodie,fit, fotmess, zumbaijm land, fazley yaakob, goh liu ying, food, foodie,fit, fotmess, zumba

Fot and Foodie Carnival ini juga akan dimeriahkan dengan kehadiran istimewa selebriti terkenal tanah air seperti Dato’ Fazley Yaakob dab Goh Liu Ying iaitu pemain badminton terkenal tanah air.

Pengunjung juga berpeluang untuk memenangi Mr dan Mrs Fit Fashion sudah tentu memyemarakkan lagi suasana hari Fit and Foodies Carnival 2017.

Kepada yang ingin datang memeriahkan majlis, anda diminta mengenakan pakaian yang sesuai kerana terdapat aktiviti seperti Wall Climbing, Kinetic Cycling, Bungee Run dan Zumba.

ijm land, fazley yaakob, goh liu ying, food, foodie,fit, fotmess, zumba
Antara blogger yang datang

Untuk maklumat lanjut korang bolehla terus ke facebook Fit And Foodie Carnival 2017 atau menghubungi pejabat jualan IJM Land di 1 800 222 456

2 thoughts on “Fit & Foodie Carnival 2017 Anjuran IJM Land

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.