Mega Wedding 4.0 Di Marina Putrajaya

Mega Wedding 4.0 Di Marina Putrajaya
Rate this post

Assalamualaikum,

Mega Wedding Festival, MEFA, Marina, Putrajaya, Pakej Pengantin, Makanan Pengantin, Silat, pelamin,event

Hari ni aku nak kongsikan dengan korang satu event yamg bagi aku agak rare, Mega Wedding 4.0 yang diadakan di Marina Putrajaya, program ini adalah program melangsungkan perkahwinan secara beramai-ramai. Masa aku hadir ke event ni, ade 10 pasangan pengantin yang menamatkan zaman bujang diorang.

Mega Wedding Festival, MEFA, Marina, Putrajaya, Pakej Pengantin, Makanan Pengantin, Silat, pelamin,event

Mega Wedding Festival, MEFA, Marina, Putrajaya, Pakej Pengantin, Makanan Pengantin, Silat, pelamin,event

Banyak aktiviti yang dilakukan sepanjang event Mega Wedding ni berlangsung, ade game untuk kanak2, dan game tu siapa uang menang dapat hamper, jadi anak-anak tentu rasa gembira. Pengantin juga dapat merasa menaiki Cruise Tasik Putrajaya dan menikmati pemandangan Tasik Putrajaya dan mengadakan photoshoot di atas Cruise.

Mega Wedding Festival, MEFA, Marina, Putrajaya, Pakej Pengantin, Makanan Pengantin, Silat, pelamin,event
Ada game untuk anak-anak yang hadir

 

Mega Wedding Festival, MEFA, Marina, Putrajaya, Pakej Pengantin, Makanan Pengantin, Silat, pelamin,event
Makanan pun menyelerakan
Mega Wedding Festival, MEFA, Marina, Putrajaya, Pakej Pengantin, Makanan Pengantin, Silat, pelamin,event
Aiskrim untuk kanak-kanak

Makanan juga mewah, standard mengadakan majlis kahwin, ada nasi minyak, ayam masak merah, daging kurma dan pelbagai lagi, tak terlepas juga ais krim yang tentu membuatkan hati kanak-kanak gembira sepanjang majlis perkahwinan dilangsungkan.

Mega Wedding Festival, MEFA, Marina, Putrajaya, Pakej Pengantin, Makanan Pengantin, Silat, pelamin,event
Pengantin memotong kek
Mega Wedding Festival, MEFA, Marina, Putrajaya, Pakej Pengantin, Makanan Pengantin, Silat, pelamin,event
Bersilat pulok
Mega Wedding Festival, MEFA, Marina, Putrajaya, Pakej Pengantin, Makanan Pengantin, Silat, pelamin,event
Pelamin untuk pengantin

Pakej yang ditawarkan adalah RM 7000, pengantin dapat merasai pelbagai tawaran menarik seperti hotel untuk Honeymoon, meronda dengan Cruise Tasik Putrajaya, makeup, baju pengantin, pelamin, kek pengantin, DJ dan host, makanan untuk 200 orang tetamu (boleh nak bawak ramai lagi cuma tambah duit)

Jadi kepada sesiapa bakal-bakal pengantin yang teringin melangsungkan perkahwinan boleh menghubungi:-

Malaysia Wedding Festival (MEFA)

 H/p: 012-3871775

 

One thought on “Mega Wedding 4.0 Di Marina Putrajaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.