Pengalaman Berlakon Watak Yakuza

Pengalaman Berlakon Watak Yakuza
5 (100%) 1 vote
yakuza, watak, shooting, iklan, video, promo, balai seni visual, aktiviti, cara, kaedah,berlakon, lakonan, lakonan watak yakuza,
Gempak tak poster? HAHA

Assalamualaikum,

Hari ini aku nak kongsikan dengan korang pengalaman aku berlakon dalam satu video promo, video promo ini bertujuan untuk mempromosi satu event yang dianjurkan oleh Balai Seni Visual Negara. iaitu 1Mcat Art Bazaar.

yakuza, watak, shooting, iklan, video, promo, balai seni visual, aktiviti, cara, kaedah,berlakon, lakonan, lakonan watak yakuza,
Sesi membaca skrip

Nak sembang susah watak Yakuza ni memang lah sukar, yer la, kita bukan orang Jepun. Kita orang Malaysia, muka jawa pulak tu. Bila dapat jer peluang nak kena bawak watak Yakuza ni, terus aku setuju sebab watak-watak macam ni susah nak dapat kat mana-mana 😀

yakuza, watak, shooting, iklan, video, promo, balai seni visual, aktiviti, cara, kaedah,berlakon, lakonan, lakonan watak yakuza,
Masih lagi membaca skrip HAHA

Shooting kali ni di uruskan oleh orang muda, iaitu Raksasa Manja Productions. Bagus, semangat power ! semangat nak berkarya tu tinggi. Sebab aku pernah bekerja dengan pelbagai jenis orang. Tapi aku tengok team Raksasa Manja ni lain sikit. Kalau diberi peluang yang lebih aku yakin team ni boleh pergi jauh.

Jalan ceritanya bagus, ade tricky2, kalau korang nak tahu lebih detail korang kena la tonton sendiri video yang akan aku kongsikan kat bawah post ini nanti 😀

yakuza, watak, shooting, iklan, video, promo, balai seni visual, aktiviti, cara, kaedah,berlakon, lakonan, lakonan watak yakuza,
Fuh fuh !!

Watak Yakuza kali ini aku lebih suka bila dia jadi watak serius komedi, dalam serius dan garang ada komedi dia. Jadi aku cuba lah buat, kalau korang nak tengok, korang boleh nilai sendiri. Aku kongsikan dengan korang video lakonan aku sebagai watak Yakuza kat bawah.

One thought on “Pengalaman Berlakon Watak Yakuza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.