Nizam Kama Dalam Telefilem Lamar TV3

Nizam Kama Dalam Telefilem Lamar TV3
5 (100%) 1 vote

lamar

Assalamualaikum,

Kali ni aku nak share dengan korang tentang satu telefilem lakonan aku yang ditayangkan di tv3 :D, Alhamdulillah, ini adalah satu lagi peluang yang berjaya yang aku dapatkan. Telefilem Lamar ini juga menampilkan pelakon-pelakon terkenal seperti Syukri Yahya, Nadia Brian, Mustaqim dan Ika Nabella.

Telefilem, Lamar, TV3, drama, tele, shooting, lakonan, berlakon, zarul, Encik Zarul, Watak, Supporting,
Muka Tak Boleh Blah 😀

Telefilem Lamar ini mengisahkan seorang wanita yang menubuhkan agensi cari jodoh yang diberi nama Lamar.com dan ketika beliau menjalankan tugas bersama pasukannya. Seseorang jejaka telah mengangu tugasan tersebut dan disinilah segalanya bermula.

Saya memegang watak Zarul, Zarul ini ialah seorang pelanggan di Lamar.com dan apabila beliau sedang mencuba memikat si gadis yang direkemen oleh Lamar.com, ada seorang jejaka menganggu dan segala perancangan yang dirancang oleh pasukan Lamar.com gagal. Zarul sudah mula bengang dan mula menuntut ganti rugi.

Saya mengucapkan terima kasih kepada pengarah telefilem ini iaitu Kye Fariz di atas peluang dan kepercayaan terhadap saya untuk memgang watak Zarul ni. Saya Harap telefilem ni dapat sambutan dan memuaskan hati penonton. Terima Kasih juga kepada produksi Suhan Movie & Trading dan tahniah kerana telah berjaya menghasilkan karya Lamar untuk tayangan TV3 slot cakerama

Kepada korang yang nak tengok aksi Encik Zarul ni, korang boleh tengok di video dibawah.

One thought on “Nizam Kama Dalam Telefilem Lamar TV3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.