Nizam Ijam Di Dalam Telefilem Lelaki Lelaki Dalam Hidupnya

Nizam Ijam Di Dalam Telefilem Lelaki Lelaki Dalam Hidupnya
5 (100%) 1 vote

lelaki-lelaki di dalam hidupnya, telefilem, rtm, ahmad, nizam, myklik

Assalamualaikum, Hari ni aku nak kongsikan dengan korang salah satu telefilem yang aku lakonkan untuk tayangan RTM, Telemovie ini adalah salah satu telemovie terbitan KL Motion dan dibawah arahan pengarah yang cukup hebat iaitu Syed Khairul Fariz.

lelaki-lelaki di dalam hidupnya, telefilem, rtm, ahmad, nizam, myklik

Telefilem ini menceritakan tentang seorang wanita lakonan Zara (Uqasha Senrose) yang selalu dikongkong oleh abang-abangnya. Abang-abang Zara ini mahukan seorang jejaka terbaik yang betul-betul layak untuk dijadikan suami mithali  kepada Zara. Di dalam telemovie ini, Fendi (Syafie Naswip) seorang yang mencuba nasib untuk memikat Zara dan sekaligus menjadi suami kepada Zara, tetapi banyak halangan rintangan yang perlu di lalu oleh Fendi untuk mendapatkan Zara.

lelaki-lelaki di dalam hidupnya, telefilem, rtm, ahmad, nizam, myklik, watak

Fendi selalu meminta nasihat dan pandangan kawan baiknya di pejabat iaitu Ahmad (Nizam Ijam). Ahmad lah yang menjadi pendorong dan pemberi idea kepada Fendi bagaimana nak memikat hati Zara, walaupun si Ahmad ni pun bukannya dah kahwin pun :p

Screen Shot 2015-10-19 at 10.02.49 AM

Kepada korang yang nak tonton telefilem ini, korang boleh google jer, ataupun korang youtube jer Tajuk telefilem ini, ‘ Lelaki-Lelaki di dalam hidupnya’. Sebagai penutup aku kongsikan scene2 lakonan aku disini..

Selamat Menonton ­čÖé

One thought on “Nizam Ijam Di Dalam Telefilem Lelaki Lelaki Dalam Hidupnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.