Produk Terbaik Menghilangkan Parut

Produk Terbaik Menghilangkan Parut
5 (100%) 1 vote

cara hilangkan parut, produk hilangkan parut, Azanis Scar Serum, Bio Oil, Mederma, cica care, Hiruscar gel, Hiruscar Postacne, cara mudah hilangkan parut, parut tebal, harga , ringgit, produk kecantikan, produk untuk parut tebal

Salam ramadhan semua. Jika korang ada masalah parut yang susah untuk ditanggalkan.. Dah cuba pelbagai jenis produk tapi hasilnya sangat2 mengecewakan.. Hari aku nak share dengan korang tentang beberapa produk-produk yang sangat2 berkesan dan mendapat feedback yang positif daripada penguna…

cara hilangkan parut, produk hilangkan parut, Azanis Scar Serum, Bio Oil, Mederma, cica care, Hiruscar gel, Hiruscar Postacne, cara mudah hilangkan parut, parut tebal, harga , ringgit, produk kecantikan, produk untuk parut tebal

1. Azanis Scar Serum

Produk Azanis Scar Serum ini kaya dengan vitamin E dari sumber soya, Azanis Scar Serum juga memgandungi D-alpha tocopherol mempunyai 50% lebih kuasa antioksidan dan menyerap dengan lebih baik daripada Vitamin E sintetik. Azanis Scar Serum mampu menyelesaikan masalah-masalah utama seperti Strecth Mark, tona tidak sekata, kulit kering dan kedutan halus..

cara hilangkan parut, produk hilangkan parut, Azanis Scar Serum, Bio Oil, Mederma, cica care, Hiruscar gel, Hiruscar Postacne, cara mudah hilangkan parut, parut tebal, harga , ringgit, produk kecantikan, produk untuk parut tebal

Kehebatan Azanis Scar Serum ini ialah produk ini akan menyerap kedalam kulit dan membentuk sel – sel kulit normal dan akan dibentuk dalam kuantiti yang luar biasa dan proses ini akan mengambil alih kesan parut yang ada kepada kulit yang bersih dan sihat.. Tiada lagi kesan parut, kulit anda semakin berseri-seri dan tiada lagi gatal-gatal dikawasan parut 😀

cara hilangkan parut, produk hilangkan parut, Azanis Scar Serum, Bio Oil, Mederma, cica care, Hiruscar gel, Hiruscar Postacne, cara mudah hilangkan parut, parut tebal, harga , ringgit, produk kecantikan, produk untuk parut tebal

Cara mengunakan Azanis Scar Serum..

Basuh dahulu kesan parut dan sapukan Azanis Scar Serum diatas permukaan parut.. Gunaka pagi dan malam dan ulang sekerap diperlukan sehingga parut hilang..

PERHATIAN

jika parut adalah kesan daripada pembedahan, pastikan kulit betul-betul bercantum kemudia barulah di sapukan Azanis Scar Serum di permukaan parut.. Begitu juga kesan akibat terkena air atau minyak panas.. pastikan luka betul-betul kering sebelum mengunakan Azanis Scar Serum..

Harga: RM 60

cara hilangkan parut, produk hilangkan parut, Azanis Scar Serum, Bio Oil, Mederma, cica care, Hiruscar gel, Hiruscar Postacne, cara mudah hilangkan parut, parut tebal, harga , ringgit, produk kecantikan, produk untuk parut tebal

 

2. Mederma

Mederma adalah sejenis produk yang boleh memudarkan kesan parut yang ada selepas pembedahan, kecederaan, kesan parut, melecur, parut jerawat dan kesan regangan pada kulit. Ramai yang suka kan produk ini kerana harganya yang berpatutan dan mesra penguna. Mederma ini juga ada dalam dua kategori, satu ialah 20g dan satu lagi 50g

Harga: RM 39.50 untuk 20g dan RM 74.50 untuk 50g

PERHATIAN  jika parut adalah kesan daripada pembedahan, pastikan kulit betul-betul bercantum kemudia barulah di sapukan Azanis Scar Serum di permukaan parut.. Begitu juga kesan akibat terkena air atau minyak panas.. pastikan luka betul-betul kering sebelum mengunakan Azanis Scar Serum..  Harga: RM 60

3. Cica Care

Cica Care juga adalah satu produk untuk menghilangkan parut. Cica Care berkesan dalam menghilangkan parut-parut yang kemerahan dan mudah untuk membesar.. Dan lebih menarik lagi Cica Care mengunakan kaedah tampal dengan mengunakan gel pelekat yang berbentuk silikon.. Cica Care terdapat dalam dua saiz iaitu saiz kecil berukuran 12 cm x 3 cm, yang besar 12 cm x 6 cm.. lekatkan di parut dan biarkan ia selama 24 jam atau sehari 🙂

Harga: 12 x 3 cm = RM 117.00, 12 X 6 cm = Rm 203.00

PERHATIAN  jika parut adalah kesan daripada pembedahan, pastikan kulit betul-betul bercantum kemudia barulah di sapukan Azanis Scar Serum di permukaan parut.. Begitu juga kesan akibat terkena air atau minyak panas.. pastikan luka betul-betul kering sebelum mengunakan Azanis Scar Serum..  Harga: RM 60

4. Bio Oil

Sekali baca nama macam biol.. haha .. nama yang betul ialah Bio Oil .. Bio Oil ni dalam bentuk cecair.. Salah satu produk yang hangat diperkatakan kerana keberkesanan Bio Oil ni dalam menghilangkan parut.. Bio Oil berpotensi menghilan parut jerawat, parut bekas luka, kulit kering, tona tidak sekata dan pelbagai masalah kulit yang lain…

Harga: RM 32.90

hiruscar gel

5. Hiruscar gel

Hiruscar gel pula adalah produk yang popular kerana sering direview di akhbar-akhbar di Malaysia.. Hiruscar gel jugak sering direview sebagai penyelesai masalah bagi masalah parut jerawat dan Hiruscar gel ada beberapa jenis dan sesuai dipakai oleh semua orang… Antara jenis-jenisnya ialah.. Hiruscar Postacne,  Dermatix Scar Reduction Gel dan Dermatix Ultra..

PERHATIAN  jika parut adalah kesan daripada pembedahan, pastikan kulit betul-betul bercantum kemudia barulah di sapukan Azanis Scar Serum di permukaan parut.. Begitu juga kesan akibat terkena air atau minyak panas.. pastikan luka betul-betul kering sebelum mengunakan Azanis Scar Serum..  Harga: RM 60

Hiruscar Postacne ialah produk yang dikhusukan untuk menghilangkan kesan jerawat. Dengan 3 langkah mudah, Tiga langkah tersebut ialah pertama, memulihkan dan melicinkan kulit parut jerawat yang dalam, kedua, mencerahkan bintik hitam dan mengurangkan kemerahan selepas jerawat pulih dan ketiga, mengelakkan jerawat daripada kembali semula melalui ciri anti bakterianya.

thuoc-tri-seo-dermatix-ultra.1

Dermatix Ultra pula salah satu produk yang terkenal untuk menghilangkan parut-parut tebal seperti parut daripada kesan pembedahan, kemalangan dan pelbagai masalah parut tebal yang lain .. Oleh sebab itu dia dipanggil Dermatix Ultra.. Ultra bermaksud memberi kesan maksimu kepada parut yang tebal !

Harga:

Hiruscar Gel RM 54.80

Dermatix Scar Reduction Gel 7 g = Rm 49.70 / 15 g = Rm 69.70

Dalam banyak2 produk kat atas ni.. aku rekmen kan kat korang produk no satu iaitu Azanis Scar Serum.. Produk Azanis Scar Serum ni mendapat sambutan hangat daripada penguna-penguna… Ramai penguna yang repeat order kerana keberkesanan Azanis Scar Serum dalam menghilangkan parut dan yang paling penting produk Azanis Scar Serum ni mampu milik.. Kalau nak dibandingkan dengan harga serum kat luar… beratus-ratus ringgit.. tapi dengan Azanis Scar Serum.. korang hanya perlu membayar hanya rm 60 !! dah tentu ianya sangat2 berbaloi…

Aku harap info produk yang aku berikan ni berguna kepada korang… Setiap manusia akan menghadapi masalah tetapi istimewanya seseorang itu ialah cara bagaimana mereka menyelesaikan masalah tersebut 🙂

Selamat mencuba!

 

4 thoughts on “Produk Terbaik Menghilangkan Parut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.