Iftar Di Hotel De Palma Shah Alam

Iftar Di Hotel De Palma Shah Alam
5 (100%) 1 vote

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

Assalamualaikum… Hari ni aku nak share dengan korang tenpat untuk korang beriftar di bulan Ramadhan ini terutama sekali orang yang tinggal di Shah Alam atau yang berdekatan dengan Shah Alam… Baru- baru ini aku dan beberapa blogger di jemput untuk menghadiri dan merasai suasana beriftar di Hotel De Palma Shah Alam…

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

Specialnya iftar di Hotel De Palma ni ialah korang dihidang kan dengan pelbagai lauk pauk yang sudah tentu menarik gilerr… Korang berpeluang untuk merasa masakan ibu, ada juga kambing bakar, ada juga masakan kampung , masakan pantai timur dan jugak pencuci mulut yang super duper ohsem beb !!!

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

 

Di antara perkara yang menarik yang disediakan semasa iftar di Hotel De Palma ini ialah ada persembahan ketika korang menjamu selera.. Selepas berhibur jugak korang jugak diisi dengan pengisian rohani iaitu ceramah agama sepanjang korang menikmati juadah yang tersedia 😀

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

 

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

Pada tahun ini, Hotel De Palma mengunakan tema masakan ibu.. Kepada siapa2 yang nak merasa dan mengimbau kembali masakan ibu.. Hotel De Palma adalah pilihan yang paling tepat sekali 😀 .. Korang jugak disediakan dengan fasiliti yang serba lengkap, surau disediakan bagi memudahkan korang untuk melaksanakan kewajipan bersolat Maghrib dan bersolat sunat Terawih..

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

Yang aku suka suasana berbuka di Hotel De Palma ni ialah design tempat penyediaan makanan … setiap tempat ambil makanan akan ada pekerja yang akan menyediakan juadah secara LIVE… Antara makanan yang disediakan secara Live ialah roti john, kambing golek, aiskrim, nasi kerabu, ikan keli goreng yang dimasak depan mata korang yang menunggu sambil terliur dan banyak lagi 🙂

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

harga buffet hotel de palma shah alam, harga iftar hotel de palma shah alam, makanan di hotel de palma shah alam, desert, makanan kampung iftar, iftar makanan utara, iftar makanan mak, iftar, berbuka puasa, ramadhan, 2015, iftar 2015, harga buffet ramadhan 2015, raya

Kat bahagian desert pulak.. korang pasti meleleh dengan aneka kek yang gila gila berwarna warni.. ada jugak bubur kacang.. Puding roti.. kalau nak list kat sini penuh satu blog ni nanti dengan makanan… Jadi kalau korang nak tahu.. korang kena lah try dan datang sendiri ke Hotel De Palma Shah Alam…  😀

Harga Buffet Ramadhan di Hotel De Palma Hotel pada tahun 2015 ialah RM 75 sekepala untuk dewasa dan RM 35 bagi kanak-kanak..

Ok kepada sesiapa yang nak datang berbuka di Hotel De Palma Shah Alam .. korang boleh mendapatkan diskaun 10%… bagai mana cara nya??

1. Korang mesti membuat tempahan dulu

2. korang kena sebutkan bloggercode.. blogcode: nizamijam

3. Diskaun hanya untuk Total Billed of Payed Customer sahaja

4. Hanya boleh digunakan di Hotel De Palma SHAH ALAM SAHAJA

Alamat: De Palma Hotel Shah Alam,
Jalan Nelayan 19/15, Seksyen 19,
P.O Box 7511,
40718 Shah Alam,
Selangor D.E

Tel: 03-5542 8080

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.