Nizam Ijam Dalam Iklan Courts Mammoth Big Sales

Nizam Ijam Dalam Iklan Courts Mammoth Big Sales
5 (100%) 3 votes

iklan, courts mammoth, big sales, pelakon iklan, perlukan pelakon, jawatan pelakon kosong, pelakon iklan courts, siapa, cara berlakon, teknik berlakon, berkesan, iklan kelakar,

Assalamualaikum.. baru-baru ni aku terpilih untuk melakonkan iklan Courts Mammoth yang sedang menjalankan kempen jualan The Big Sales.. Aku terpilih selepas production melakukan sesi ujibakat mencari seorang pelakon jurujual atau salesman yang agresif, kelakar dan berpotensi memberi keghairahan kepada penonton.. dan Alhamdulillah.. aku terpilih..

iklan, courts mammoth, big sales, pelakon iklan, perlukan pelakon, jawatan pelakon kosong, pelakon iklan courts, siapa, cara berlakon, teknik berlakon, berkesan, iklan kelakar,

Seperti biasa sebagai seorang pelakon… bukan kerja yang senang… untuk iklan ni aku menghabiskan masa lebih 13 jam bagi mendapatkan 30 saat iklan yang terbaik.. Jadi jangan lah ada ayat.. jadi pelakon ni senang.. cakap2 sikit… dapat duit.. balik rumah dan membuta… Sebab sebelum aku menceburi bidang ni.. pikiran aku macam korang.. tapi bila dah ada dalam bidang ni.. baru aku tahu.. bukan sesuatu perkara yang mudah…

iklan, komedi, pelakon komedi, terbaik, courts mammoth, big sales, pelakon iklan, perlukan pelakon, jawatan pelakon kosong, pelakon iklan courts, siapa, cara berlakon, teknik berlakon, berkesan, iklan kelakar,

Alhamdulillah.. aku mendapat peluang dan menimba pengalaman macam mana menjadi pelakon utama untuk sebuah iklan… Ternyata kerja dia lebih teliti untuk mendapatkan kepuasan client dan juga penonton di televisyen.. Dan aku berharap pihak Courts Mammoth dan penonton berpuas hati dengan iklan lakonan aku tu… πŸ™‚

iklan, komedi, pelakon komedi, terbaik, courts mammoth, big sales, pelakon iklan, perlukan pelakon, jawatan pelakon kosong, pelakon iklan courts, siapa, cara berlakon, teknik berlakon, berkesan, iklan kelakar,

Harapan aku.. dah tentu lah aku mengharapkan iklan ni memberi impak yang baik kepada penonton… Sekurang2nya muka aku diorang perasan la… HAHA GILER GLEMER betol ko ni hahaa.. Kalau dah masuk bidang ni.. ko kena jadi gile glemer baru lah btol.. haha… dan aku mengharapkan iklan ni memberikan impak yang berkesan dalam jualan Courts Mammoth…

Terima Kasih Courts Mammoth πŸ˜€

p/s: saya bersedia untuk berlakon dengan mana2 iklan, drama atau filem… Β boleh contact saya bila2 masa πŸ™‚

Saya sediakan video untuk tontonan korang XD

7 thoughts on “Nizam Ijam Dalam Iklan Courts Mammoth Big Sales

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.