Produk Terbaru Daripada Wonder Glow Supremacy

Produk Terbaru Daripada Wonder Glow Supremacy
5 (100%) 1 vote

Assalamualaikum.. hari ni saya nak share kan dengan korang dengan produk yang boleh menyelesaikan masalah kulit anda iaitu produk keluaran Wonder Glow Supremacy…. Wonder Glow Supremacy sebelum ini telah pun mengeluarkan lebih 30 produk dan baru2 ini mereka mengeluarkan beberapa lagi produk baru untuk penjagaan wajah..

Wonder Glow Supremacy adalah sebuah syarikat yang telah dibina pada tahun 2010 dan sekarang sudah didaftarkan di Suruhjaya Syarikat Malaysia [1054707 K]. Untuk pengetahuan korang, Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd telah pun menawarkan pelbagai produk kecantikan dan penjagaan wajah seperti krim pemutih, krim anti penuaan, krim kecantikan wajah, dan minuman kecantikan dari dalam.

Hari ni aku nak kongsikan dengan korang 2 jenis produk keluaran Wonder Glow Supremacy iaitu Wonder Glow Black Series dan Wonder Glow V-Shape Serum.

produk penjagaan kulit, wonderglow, Wonder Glow White Diamond Set, produk kecantikan, produk power, produk untuk cantik

Wonder Glow Black Series pula mempunyai 3 jenis produk penjagaan kulit dibawahnya..

Pertama ialah Wonder Glow White Diamond Set.. Didalamnya pula mempunyai 3 kandungan set iaitu..

Wonder Glow Day White Diamond Series
Wonder Glow Night White Diamond Series
Wonder Glow Bar Soap Diamond

Manfaat Wonder Glow White Diamond:

  • 10x kesan pencerahan dan vitamin C.
  • 45++ SPF – Iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 45 kali ganda, sesuai untuk mereka yang sering terdedah kepada cahaya matahari selama 5 – 6jam.
  • Mencerahkan dan menyerikan wajah.
  • Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
  • Menghapuskan jerawat dengan berkesan
  • Mengecilkan pori – pori wajah
  • Menghaluskan kulit secara semulajadi
  • Anti Penuaan dan Awet muda yang unggul
  • Mengandungi kombinasi hebat ‘glutathione vitamin C infusions’ dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.
  • Diperkaya dengan AHA untuk memperbaharui sel kulit mati dan menjadikan kulit cerah dan bersinar.

produk penjagaan kulit, wonderglow, Wonder Glow White Diamond Set, produk kecantikan, produk power, produk untuk cantik

Produk kedua dibawah Wonder Glow Black Series ialah Wonder Glow Gold Black Series dan di dalamnya mempunyai 3 kandungan set iaitu..

Wonder Glow Day Gold Series
Wonder Glow Night Gold Series
Wonder Glow Bar Soap Gold

Kebaikan Produk Wonder Glow Gold Black Series :

  • 5x kesan pencerahan dan vitamin C.
  • 35++ SPF iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 25 kali ganda, sesuai untuk mereka yang sering terdedah kepada cahaya matahari selama 4 – 5 jam.
  • Mencerahkan dan menyerikan wajah.
  • Menghilangkan pigmentasi yang tebal.Menghapuskan jerawat dengan berkesan
  • Mengecilkan pori – pori wajah
  • Menghaluskan kulit secara semulajadi
  • Anti Penuaan dan Awet muda yang ungul
  • Mengandungi kombinasi hebat ‘glutathione vitamin C infusions’ dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.
  • Diperkaya dengan AHA untuk memperbaharui sel kulit mati dan menjadikan kulit cerah dan bersinar.

produk penjagaan kulit, wonderglow, Wonder Glow White Diamond Set, produk kecantikan, produk power, produk untuk cantik

Produk seterusnya dibawah Wonder Glow Black Series iailah Wonder Glow Silver Black Set.. Wonder Glow Silver Black Set juga mempunyai 3 set penjagaan kulit..

Wonder Glow Day Silver Series
Wonder Glow Night Silver Series
Wonder Glow Bar Soap Silver Series

Kebaikan produk Wonder Glow Silver Black Set

  • 3x kesan pencerahan dan Vitamin C.
  • 25++ SPF iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 25 kali ganda, sesuai untuk mereka yang sering terdedah kepada cahaya matahari selama 4 – 5 jam.
  • Mencerahkan dan menyerikan wajah.
  • Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
  • Menghapuskan jerawat dengan berkesan
  • Mengecilkan pori – pori wajah
  • Menghaluskan kulit secara semulajadi
  • Anti Penuaan dan Awet muda yang unggul
  • Mengandungi kombinasi hebat ‘glutathione vitamin C infusions’ dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.
  • Diperkaya dengan AHA untuk memperbaharui sel kulit mati dan menjadikan kulit cerah dan bersinar.

produk penjagaan kulit, wonderglow, Wonder Glow White Diamond Set, produk kecantikan, produk power, produk untuk cantik, vshaper

Jenis kedua pula adalah produk yang berjeniskan serum produk ini diberi nama Wonder Glow V-Shape Serum.

Fungsi-fungsi Wonder Glow V-Shape Serum

  • Membentuk wajah lebih tirus dan v-shape
  • Kulit menjadi lebih glowing
  • Memadamkan cela parut di wajah dengan berkesan
  • Meresap jauh ke lapisan kulit untuk menjadikan kulit lebih anjal, tegang & lebih muda berseri.

Cara-cara pengunaan Wonder Glow V-Shape Serum

  • Sapukan dengan rata serum v shape tersebut ke wajah anda. Cara sapuan hendaklah disapukan keatas untuk mempercepatkan proses serum masuk ke dalam liang roma.
  • Kesannya akan terlihat selepas 7 hari dengan pemakaian yg kerap, jika penjagaan makan dan pendedahan kepada cahaya matahari terkawal, kesannya akan lebih menyerlah.
  • Seelok-eloknya dipakai pada waktu sebelum tidur atau waktu pagi selepas muka dibasuh bersih.
  • Pakai sebelum krim malam atau siang (jika ada).

Kandungan di dalam Wonder Glow V-Shape Serum

  • Ekstrak guarana, Zingiber zerumbet and persimmon kandungan ini boleh..
  1. Membantu pelepasan lemak berlebihan
  2. Membantu mengalirkan cecair yang berlebihan
  3. Mengekalkan ketegangan kulit
  • Produk ini juga mengandungi Vitamin A, C, & E. dan juga Collagen.

PERHATIAN!!

Korang kena pastikan sebelum membeli pastikan ianya produk Original.. Cara untuk memastikan produk itu Original ialah dengn MEMASTIKAN PELEKAT HOLOGRAM DI BAHAGIAN BELAKANG KOTAK..

Testimoni Penguna

produk penjagaan kulit, wonderglow, Wonder Glow White Diamond Set, produk kecantikan, produk power, produk untuk cantik, jadi agne wonder glow

produk penjagaan kulit, wonderglow, Wonder Glow White Diamond Set, produk kecantikan, produk power, produk untuk cantik, jadi agne wonder glow

produk penjagaan kulit, wonderglow, Wonder Glow White Diamond Set, produk kecantikan, produk power, produk untuk cantik, jadi agne wonder glow

Menjadi Agen Wonder Glow Supremacy

Pihak Wonder Glow Supremacy juga membuka peluang kepada usahawan-usahawan di luar sana yang berminat untuk menjadi agen Wonder Glow Supremacy.  Bagi usahawan yang berminat untuk menjadi agen Wonder Glow Supremacy  bolehlah menghubungi ataupun terus ke pautan http://www.wg.com.my/agent-registration

Kikirina La Folia

Cosmetics Consultant : Cosmecueticals & Aesthetics Team –

[ Wonder Glow Cosmetics Malaysia Sdn Bhd ]

ditalian / wassap: +6016-755 9991/+607-7766358.

produk penjagaan kulit, wonderglow, Wonder Glow White Diamond Set, produk kecantikan, produk power, produk untuk cantik, jadi agne wonder glow

Untuk pertanyaan lanjut atau pun jika korang nak buat tempahan korang boleh lah pergi ke

Facebook: https://www.facebook.com/wonderglowmalaysiaofficial

Twitter: https://twitter.com/wonderglow

YouTube: http://www.youtube.com/user/wonderglowcosmetics

Instagram: http://instagram.com/wonderglow_malaysia

Beli Online: http://www.wg.com.my

WhatApp: Whatsapp : +6016-2281101

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.