Fesyen Dan Style Lelaki Tahun 2014

Fesyen Dan Style Lelaki Tahun 2014
5 (100%) 1 vote

Assalamualaikum hari ni nak cerita kan tentang fashoin dan style gaya lelaki pada tahun 2014 yag mana penampilan adalah asset yang paling penting lelaki sekarang.. Ramai lelaki sekarang di Malaysia mengaya trend pengayaan yang sama jer dan kita sendiri dapat merasa yang gaya dan style tersebut sudah pon menjadi gaya tahunan bagi golongan lelaki di negara khususnya negara Malaysia.

hipster, style lelaki 2014, kasut, seluar, kameja, trending, baju, fesyen, fashion., style gaya,

Style rambut dan pakaian Hipster

Style ini menjadi fenomena di Malaysia apabila ramai lelaki remaja dan dewasa mula mengecilkan seluar mereka mengikut potongan kaki.. Golongan ini juga mula membela janggut dan misai bagi melengkapkan fashion dan style hipster mereka.

hipster, style lelaki 2014, kasut, seluar, kameja, trending, baju, fesyen, fashion., style gaya,
Potongan rambut 2014

 

Mereka juga mengayakan potongan rambut yang sama ternyata menjadi trend terkini.. Ini di sokong ibu bapa sebab potongan rambutnya lebih kemas dan membuatkan ibu bapa rasa lebih lega..

hipster, style lelaki 2014, kasut, seluar, kameja, trending, baju, fesyen, fashion., style gaya,
Potongan rambut keriting Curlu wave style

Style rambut kerinting..

Orang yang berambut kerinting tentu akan jeles kerana tidak dapat mengayakan rambut yang sama.. Tetapi tak mengapa kerana setiap kejadian manusia itu unik.. Terdapat juga beberapa style rambut kerinting yang cantik.. Antaranya style rambut Curly Wave style yang juga kemas dan smart!

hipster, style lelaki 2014, kasut, seluar, kameja, trending, baju, fesyen, fashion., style gaya,
hipster style

Kameja

Jika kita kaji balik style hipster yang meyerap masuk dalam industri fashion kita.. mereka sering mngenakan badan mereka dengan pakaian kameja yang kemas.. seluar kecik dan kasut boot yang sesuai dengan gaya mereka..

Jadi cukuplah dulu aku tulis mengenai style lelaki 2014 dan fesyen lelaki 2014 ni.. Dan aku akan percaya style ini akan berubah mengikut peredaran zaman.. Dan nasihat aku kita boleh ikut style2 ini.. tapi pastikan semua nya menutup aurat dengan sempurna 🙂

One thought on “Fesyen Dan Style Lelaki Tahun 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.