Event Bersama Genovasi – Design Thinking

Event Bersama Genovasi – Design Thinking
5 (100%) 1 vote

genovasi, event, inovasi, kratif, pemikiran kreatif, kerinting, rambut kerinting, curly

Assalamualaikum hari aku nak share kan dengan korang satu event yang berfaedah iaitu macam cara untuk berpikir manjadi orang yang berpikiran inovasi… Event tersebut dikelolai oleh GENOVASI.. Genovasi ini bertempat di jalan 13/2 Petaling Jaya Selangor… Genovasi ini ditubuhkan bagi menyemat budaya inovasi dikalangan anak2 muda di Malaysia supaya boleh menjadi lebih kreatif dan berkualiti demi kepesatan ekonomi di Malaysia..

genovasi, event, inovasi, kratif, pemikiran kreatif, kerinting, rambut kerinting, curly

genovasi, event, inovasi, kratif, pemikiran kreatif, kerinting, rambut kerinting, curly
khusyuk blogger mendengar taklimat 😀

Genovasi ini adalah dari Design Thinking School di Malaysia di bawah Hasso Plattner Institute School of Design Thinking di Potsdam University Germany. Mempunyai beberapa teknik dan taktik bagi mengalakkkan golongan muda untuk menyertai Genovasi.. Aku yakin dengan cara tersendiri Genovasi akan melahirkan ramai golongan kreatif di dalam industri di Malaysia

genovasi, event, inovasi, kratif, pemikiran kreatif, kerinting, rambut kerinting, curly
Modul yang kami belajar

genovasi, event, inovasi, kratif, pemikiran kreatif, kerinting, rambut kerinting, curly

Genovasi mengunakan kaedah Design Thinking Program yang berbentuk teknik dan cara pemikiran yang kreatif.. Di bina melalui cara praktikal dan Ilusinasi ini membuatkan peserta lebih tertarik dan seronok untuk belajar ilmu menjadi seorang yang berinovasi dan kreatif.. Dengan modul yang bagus dan suasana persekitaran pembelajaran yang bagus membuatkan peserta lebih yakin untuk menerapkan budaya inovasi dalam diri masing2.

Tengok betapa khusyuknya aku dalam usaha menjadi orang yang berinovasi 😀
genovasi, event, inovasi, kratif, pemikiran kreatif, kerinting, rambut kerinting, curly
tadaaaaa inilah hasilnya 😀

 

Masih ada beberapa tempat kosong bagi sesiapa yang berminat untuk meyertai program ini… Tengok ade yang dah penuh…. Jadi siapa cepat dia lah yang dapat yerrrr

Innovation Ambassador Development Programme (IADP)
Daily Dose (Full Time) 2014 (Closed)
Double Dose (Part Time) 2014 (Register)
The Design Thinking Bootcamp program. (Closed)

untuk maklumat lanjut korang boleh melawati dan berhubung di

website: www.genovasi.my
facebook: www.facebook.com/mygenovasi
twitter: www.twitter.com/mygenovasi
instagram : instagram.com/mygenovasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.