Ninetology Terokai ASEAN

Rate this post
ninetology, harga ninetology, ninetology plane livery, so wow for all, ninetology indonesia, agnes monica, ninetology u9j1, revenue nintolgy 2014, ninetology vietnam, duta ninetology
bersama pelakon dalam citer Ariana Rose.. HEHE

Assalamualaikum… hari ni aku nak share dengan korang tentang kehebatan Ninetology yang mula meluaskan kawasan perniagaan mereka menakluk asia… Aku sebagai penguna setia Ninetology ni memang akan sentiasa support produk ninetology ni sebab produk yang mereka tampilkan lebih hebat berbanding produk gadjet yang berada diluar negara ..

ninetology, harga ninetology, ninetology plane livery, so wow for all, ninetology indonesia, agnes monica, ninetology u9j1, revenue nintolgy 2014, ninetology vietnam, duta ninetology

Baru-baru ini mereka telah pun melancarkan sebuah kapal terbang Ninetology X Qualcomm Plane Wrapping hasil kerjasama Ninetology dan Air Asia .. Dengan adanya kapal terbang ini Ninetology berpeluang untuk meluaskan lagi kuasa periklanan mereka ke seluruh dunia .. Aku begitu kagum dengan cara Ninetology menyusun cara mereka melakukan iklan bagi mempromosikan produk Ninetology yang ohsem keseluruh dunia.. Marketing yang sangat MANTAP!!!

ninetology, harga ninetology, ninetology plane livery, so wow for all, ninetology indonesia, agnes monica, ninetology u9j1, revenue nintolgy 2014, ninetology vietnam, duta ninetology

Ninetology telah mengumumkan mendapat keuntungan sebanyak RM 380 juta hasil penjualan mereka pada akhir 2014. Itu termasuk penjualan mereka di Vietnam, Thailand dan Filipina. Satu juta unit berjaya di jual termasuk di Indonesia hasil kerjasama Ninetology bersama penyanyi hebat negara tersebut Agnes Monica .

ninetology, harga ninetology, ninetology plane livery, so wow for all, ninetology indonesia, agnes monica, ninetology u9j1, revenue nintolgy 2014, ninetology vietnam, duta ninetology

Ninetology juga melancarkan program So Wow For All iaitu satu kempen yang meluaskan pengaruh mereka ke seluruh penguna Ninetology.. Dalam erti kata lain meluaskan lagi pengaruhnya keseluruh dunia.. Ini termasuk juga rancangan mereka mengunakan Levery Plane bersama dengan Air Asia ..

ninetology, harga ninetology, ninetology plane livery, so wow for all, ninetology indonesia, agnes monica, ninetology u9j1, revenue nintolgy 2014, ninetology vietnam, duta ninetology, review

review u9j1, ninetology, harga ninetology, ninetology plane livery, so wow for all, ninetology indonesia, agnes monica, ninetology u9j1, revenue nintolgy 2014, ninetology vietnam, duta ninetology

Ninetolgy sudah pun melancarkan satu produk baru mereka isitu Ninetologu U9J1 .. Gadjet mampu milik ini memberi peluang kepada penguna baru bagi merasai kehebatan Ninetolgy dalam menyediakan gadjet terbaik bagi penguna Ninetology seluruh dunia..  Untuk mendapatkan lebih info Ninetology U9J1 korang boleh semak di laman web Ninetology http://www.ninetology.com/u9/wbs_product/j1/

 

 

One thought on “Ninetology Terokai ASEAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.