Jom beramai-ramai ke Bufet Pakaian Terbesar Malaysia

Rate this post

Assalamualaikum… hari ni aku nak share dengan korang satu event shopping yang dah tentu menarik minat kaki shopping yang tinggal di Kuala Lumpur .. korang boleh dapatkan pakaian dengan harga rm 10 sahaja…. msti pengemar fashion sangat tertunggu bila masa dan tempat untuk sama2 mengambil bahagian dalam Pesta Jualan Pakaian yang terbesar di Malaysia ni… yuuhhhuuu

Ok .. aku akan share kan detail event berkenaan… Event ni akan berlangsung pada 25 hingga 27 April 2014 bertempat di Syopz Mall, Taylor’s University Lakeside Campus… Korang boleh semak peta yang ada seperti didalam gambar di bawah

Apa yang istimewanya event ini… Korang akan dikaburi lebih 50,000 pakaian yang sememangnya akan menkaburkan mata korang.. Dan korang boleh dapatkannya dengan harga yang sangat murah!!! Apa tunggu.. jom kita serbu event pakaian ¬†terbesar Malaysia ni!!

Untuk mendapatkan tiket masuk ke event ni… korang boleh pergi melalui link ini .. https://www.facebook.com/malaysiaclothesbuffet/app_434287979923319¬†

One thought on “Jom beramai-ramai ke Bufet Pakaian Terbesar Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.