Nizam Ijam Dalam Promo Skool Of Lawak

Nizam Ijam Dalam Promo Skool Of Lawak
5 (100%) 1 vote

skool of lawak, skool of lawak minggu 1 2 3 4 5 6 7 8 9, iklan skool of lawak, pelakon iklan skool of lawak, lawak, ala carte, alakat, harry porter, jampi

Assalamualaikum.. ┬álama tak update blog dengan aktivit harian… kali ni aku nak share dengan korang pengalaman aku pertama kali mendapat watak utama dalam sebuah promo program realiti TV Astro.. Program lawak aiatu Skool Of Lawak.. Seperti biasa kalau nak mendapat watak utama…. paling penting adalah pergi casting.. Kalau rakaman itu berunsur promo atau iklan kormesial…Korang perlu di casting terlebih dahulu sebelum berjaya mendapatkan watak yang sesuai di dalam TV promo tersebut

skool of lawak, skool of lawak minggu 1 2 3 4 5 6 7 8 9, iklan skool of lawak, pelakon iklan skool of lawak, lawak, ala carte, alakat, harry porter, jampi

Alhamdulillah.. aku lebih menyatakan bahawa itu adalah rezeki aku.. orang baru dalam industri tapi sudah mula mendapat peluang… dan peluang tersebut aku buat sehabis baik sehingga lah wujudnya scene ALA CARTE yang ada di dalam promo Skool Of Lawak tu.. Aku ucapkan ribuan terima kasih kepada production dan pengarah yang memberi peluang kepada aku memegang tugas tersebut..

skool of lawak, skool of lawak minggu 1 2 3 4 5 6 7 8 9, iklan skool of lawak, pelakon iklan skool of lawak, lawak, ala carte, alakat, harry porter, jampi

Last sekali aku share kan dengan korang video beberapa versi yang melibatkan aku dalam promo Skool Of Lawak tersebut …

10 thoughts on “Nizam Ijam Dalam Promo Skool Of Lawak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.