Pelancaran Elyza’s di Wangsa Maju Bersama Impiana

Pelancaran Elyza’s di Wangsa Maju Bersama Impiana
5 (100%) 1 vote

jom deco, deko. impiana, software, blogger, elyza, elyza ampang walk, elyza wangsa walk, wangsa walk,

Assalamualaikum… Kali ni aku nak update tentang pelancaran sebuah Kedai yang menwarkan khidmat Deco dan hiasan langsir yang mantap dan berkualiti.. Elyza’s.. yang berkonsepkan bilik pameran ni memang mempunyai rekaan yang terbaik dan tuan kedai Elyza banyak berkongsikan tips2 macam mana untuk menghias rumah korang, bukan sahaja untuk lebih cantik, malahan lebih kurang debu hama dan sekalu gus menjaga kesihatan korang sekali..hehe

jom deco, deko. impiana, software, blogger, elyza, elyza ampang walk, elyza wangsa walk, wangsa walk,
Owner elyza memberi talk mengenai cara deco rumah yang terbaik..

Dalam program ni, bukan sahaja Elyza nak umumkan kedai dia yang baru di buka, tapi dalam program ni… Elyza dan Impiana turut mengajar dan mengadakan kelas dan sesi soal jawab bagaimana menghias rumah dan memilih langsir yang sesuai untuk menjadikan rumah lebih cantik dan lebih menjaga kesihatan kerana terhindar dari debu dan hama.

jom deco, deko. impiana, software, blogger, elyza, elyza ampang walk, elyza wangsa walk, wangsa walk,
blogger yang hadir 😉

Yang paling paling menarik sekali mereka ade sebuah software 3d yang boleh ditunjuk terus kepada pelanggan tentang cara bagai mana rumah mereka akan di deco… software ini diberinama EassyDeco.. EassyDeco sebuah software yang mengunakan modal sebanyak Rm 400,000.. Dengan software ni pelanggan lebih mudah bereksperimen bagaimana nak menghias.. kalau tak suka.. senang2 boleh ubah… hehehe

Aku share langkah2 dia 😉

Langkah 1 – pilih ruang bilik, tingkap serta jenis pintu dan masukkan ukurannya,
Langkah 2 – masukkan perabot dan aksesori lain,
Langkah 3 – applikasikan template lampu, siling dan lantai,
Langkah 4 – tukarkan ruang bilik tadi dari format 2D kepada format 3D,
Langkah 5 – pilih stail dan fabrik kegemaran anda untuk perhiasan tingkap,
Langkah 6 – persembahkan ruang tadi kepada format 3D yang realistik.

Aku sharekan dengan korang pelan ke Elyza’s kat wangsa maju ni

Pelancaran Elyza's di Wangsa Maju Bersama Impiana, jom deco, deko. impiana, software, blogger, elyza, elyza ampang walk, elyza wangsa walk, wangsa walk,
pelan ke Elyza’s Wangsa Maju

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.