Ninetology Smart Ecology 2 Kempen Alam Sekitar yang Ohsem!

Rate this post

steps trade in old phone ninetology, ninetolgy smart ecology 2, alam sekitar, handphone mesra alam, handphone malaysia, handphone murah,ninetology u9r1, ninetology spec,

Ninetology Smart Ecology 2 satu kempen yang aku katakan sangat membantu dalam memastikan alam sekitar bumi dipelihara dengan baik dan adil.. Kenapa aku kata adil? sebab adil bermaksud meletakkan sesuatu perkara di tempat yang betul…. 😀 Telefon yang akan di lupuskan ditempat tempat pelupusan sampah sebenarnya memberi kesan yang sangat negatif kepada alam sekitar.. Apabila telefon bimbit tersebut meluput.. Terdapat beberapa barang kimia yang boleh mengancam alam sekitar dan akan merosakkan kehidupan generasi yang akan datang…

steps trade in old phone ninetology, ninetolgy smart ecology 2, alam sekitar, handphone mesra alam, handphone malaysia, handphone murah,ninetology u9r1, ninetology spec,steps trade in old phone ninetology, ninetolgy smart ecology 2, alam sekitar,cara dapatkan rebat rm 200 dari ninetology, handphone mesra alam, handphone malaysia, handphone murah,ninetology u9r1, ninetology spec,

steps trade in old phone ninetology, ninetolgy smart ecology 2, alam sekitar, handphone mesra alam, handphone malaysia, handphone murah,ninetology u9r1, ninetology spec,steps trade in old phone ninetology, ninetolgy smart ecology 2, alam sekitar, handphone mesra alam, handphone malaysia, handphone murah,ninetology u9r1, ninetology spec,
gambar masa event smart ecology 2 😀

Daripada barangan lama tersebut di buang… Ninetology melancarkan kempen Ninetology Smart Ecology 2 yang akan mengumpulkan telefon2 lama ini dan dikitar semula menjadi barangan telefon baru yang ternyata amat berbaloi kepada penguna… Dengan cara macam ni… Korang tidak mengsia-siakan telefon bimbit lama korang dan sesenang wenang koang boleh tukar handphone korang kejenama yang lebih baru 🙂

steps trade in old phone ninetology, ninetolgy smart ecology 2, alam sekitar, handphone mesra alam, handphone malaysia, handphone murah,ninetology u9r1, ninetology spec,steps trade in old phone ninetology, ninetolgy smart ecology 2, alam sekitar, handphone mesra alam, handphone malaysia, handphone murah,ninetology u9r1, ninetology spec,
terkezut! hahahahaaaa

Korang juga berpeluang untuk mendapatkan rebat rm 200 jika korang trade in handphone lama korang ke Ninetology… Senang jer cara2 dia.. aku tunjukkan ke korang melalui gambar di bawah 😀

steps trade in old phone ninetology, ninetolgy smart ecology 2, alam sekitar, handphone mesra alam, handphone malaysia, handphone murah,ninetology u9r1, ninetology spec,

steps trade in old phone ninetology, ninetolgy smart ecology 2, alam sekitar, handphone mesra alam, handphone malaysia, handphone murah,ninetology u9r1, ninetology spec,mudah jer kan cara nak trade in dan dapatkan rebate rm 200 daripada nintology… Hope lepas ni korang berlumba-lumba pergi ke ninetology yang berdekatan dan trade in handphone lama korang ….

Jumpa lagi di next entry 😀

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.