Jom Ke Pelancaran Atmosphere di Seri Kembangan

Jom Ke Pelancaran Atmosphere di Seri Kembangan
5 (100%) 1 vote

Hari ni aku nak kongsikan dengan korang pelancaran Atmosphere yang akan dijalankan pada 22 haribulan 12 yang berlansung di Seri Kembangan.. Apa yang uniknya dalam event ni diorang akan tunjukkan kepada korang dan seramai 20 artis dari dalam dan luar negara yang terlibat dalam pelancaran ini.. Dan diorang akan sama2 melukis lukisan dinding yang berbentuk 3D…

Sememangnya Ohsem.. jadi aku nak ajak korang beramai ke event ni.. detail2 korang boleh tengok dalam poster yang aku sediakan kat bawah…

Yang lebih menariknya.. mereka sekarang tengah buat satu contest yang membolehkan korang memenangi hadiah yang bernilan rm 15,000.. perghhhh giler banyak kan.. tak sabar2 nak join? korang boleh tengok detail kat poster yang ada kat bawah..

contest, instagram, atmosphere, Seri Kebanggan

Apa lagi serlahkan lah kreativiti korang dengan mengepost gambar2 menarik korang… Manalah tahu rezeki korang dapat rm 15,000tu kan 😀 .. Ok bagi yang nak datang ke majlis pelancaran dia.. aku bagi gambar pelan yang korang boleh buat rujukan.. Dan korang nak tahu? aku akan berada kat sana masa hari kejadian… Jadi kalau jumpa aku.. jangan lupa tegur2 k 😀

contest, instagram, atmosphere, Seri Kebanggan

untuk maklumat lebih lanjut korang boleh tengok di

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.