Percutian di A Famosa Resort Yang Menakjubkan

Percutian di A Famosa Resort Yang Menakjubkan
5 (100%) 1 vote
A Famosa, Harga bili A Famosa Resort, A Famosa Resort, A Famosa Resort melaka, A Famosa Waterworld, A Famosa Resort review, hotel di A Famosa Resort, harga tiket A Famosa Waterworld, A Famosa Resort best, tempat percutian A Famosa Resort melaka, melaka, Tourism Malaysia, #VMY2014,
gambar kenangan Blogger bersama staf A Famosa Resort

Assalamualaikum.. Kali ini aku nak kongsikan dengan korang percutian aku di A Famosa Resort yag semestinya akan membuatkan korang kagum.. Dan percaya lah banyak yang korang taj tahu sebenarnya apa yang ada di dalam A Famosa Resort ni :D.. Dan aku harap kisah percutian aku di A Famosa Resort ni akan memberi sedikit sebanyak gambaran kepada korang betapa kita Malaysia mempunyai tempat-tempat yang menarik dan setaraf dengan tempat-tempat yang ada di luar negara! Thanks Blooggers sebab invite aku πŸ˜€

Bila jer aku mula jer sampai.. Aku sudah terbayangkan waterworld A Famosa yang aku pergi masa kecik2 dulu… Memang menarik… Β Dan aku harap tempat ni akan terus menarik, Ni citer bila aku mula-mula sampai la.. Sampai jer aku dihidangkan dengan petandingan memancing di kolam yang ada di A Famosa Resort ni.. Nah, ikan dia memang mantopp.. 10KG lebih tu πŸ˜€

A Famosa, Harga bili A Famosa Resort, A Famosa Resort, A Famosa Resort melaka, A Famosa Waterworld, A Famosa Resort review, hotel di A Famosa Resort, harga tiket A Famosa Waterworld, A Famosa Resort best, tempat percutian A Famosa Resort melaka, melaka, Tourism Malaysia, #VMY2014,
nah ikan dia… memang aku tak nafi yang aku lagi berat..HAHA

Lepas jer aku aku join memancing, terus aku check in di Hotel A Famosa Resort, Bilik yang mempunyai 2 pasang katil dan boleh memuatkan 4 orang dan harga dia memang berpatutan..

A Famosa, Harga bili A Famosa Resort, A Famosa Resort, A Famosa Resort melaka, A Famosa Waterworld, A Famosa Resort review, hotel di A Famosa Resort, harga tiket A Famosa Waterworld, A Famosa Resort best, tempat percutian A Famosa Resort melaka, melaka, Tourism Malaysia, #VMY2014,
amacam bilik aku dapat.. menawankan? hehehe πŸ˜€

Petang jer aku di bawa oleh PR A Famosa Resort, untuk pusing-pusing villa kondo dan apartment yang ada diΒ A Famosa Resort.. Memang awesome.. kalau korang nak tengok gambar-gambar bilik dia.. korang boleh layan kat facebook aku…

Malam tu aku dihidangkan dengan beberapa aktivoti persembahan di Cowboy Town atau nama mereka yang baru ialah OldWest.. Kami dihidangkan dengan tarian Red Indian dan persembahan Carnibal.. Persembahan yang sememangnya hebat.. yang paling aku kagum.. macam mana diorang ni boleh melatih haiwan2 ni menari, berjalan dan macam2 diorang boleh buat πŸ™‚

A Famosa, Harga bili A Famosa Resort, A Famosa Resort, A Famosa Resort melaka, A Famosa Waterworld, A Famosa Resort review, hotel di A Famosa Resort, harga tiket A Famosa Waterworld, A Famosa Resort best, tempat percutian A Famosa Resort melaka, melaka, Tourism Malaysia, #VMY2014,
Persembahan Red Indian
A Famosa, Harga bili A Famosa Resort, A Famosa Resort, A Famosa Resort melaka, A Famosa Waterworld, A Famosa Resort review, hotel di A Famosa Resort, harga tiket A Famosa Waterworld, A Famosa Resort best, tempat percutian A Famosa Resort melaka, melaka, Tourism Malaysia, #VMY2014,
bergambar dengan maskot πŸ˜€

Keesokkan harinya aku dan rakan- di bawa ke Safari A Famosa Resort, mula-mula apa yang aku pikirkan… SafariΒ A Famosa Resort ni macam zoo biasa jer.. Tapi sebenarnya tidak!.. Dia lebih dari zoo sebab.. kita dapat merasa pengalaman berdepan dan duduk dekat dengan haiwan-haiwan seperti Harimai, Buaya, dan binatang2 yang lain.

A Famosa, Harga bili A Famosa Resort, A Famosa Resort, A Famosa Resort melaka, A Famosa Waterworld, A Famosa Resort review, hotel di A Famosa Resort, harga tiket A Famosa Waterworld, A Famosa Resort best, tempat percutian A Famosa Resort melaka, melaka, Tourism Malaysia, #VMY2014,
nah bukan main besar lubang hidung harimau ni πŸ˜€
A Famosa, Harga bili A Famosa Resort, A Famosa Resort, A Famosa Resort melaka, A Famosa Waterworld, A Famosa Resort review, hotel di A Famosa Resort, harga tiket A Famosa Waterworld, A Famosa Resort best, tempat percutian A Famosa Resort melaka, melaka, Tourism Malaysia, #VMY2014,
nah… dulu tengok tv jer.. sekarang rasa sendiri…

Tengok.. di baru sedikit yang aku boleh kongsikan… kalau korang nak tahu lebih banyak.. kena lah datang Safari A Famosa πŸ˜€

Lepas jer melawat Safari.. Aku terus pergi melawat ke A Famosa Water World.. Yang paling seronoknya.. dalam beberapa hari lagi akan dilancarkan permainan baru diΒ A Famosa Water World iaitu Big Ice Cream, Kalau tengok sendiri.. memang aku nak datang lagi next time tuk main meda ni.. HEHE jom kita pi ramai2…

BIG ICE CREAM waterworld melak, A Famosa, Harga bili A Famosa Resort, A Famosa Resort, A Famosa Resort melaka, A Famosa Waterworld, A Famosa Resort review, hotel di A Famosa Resort, harga tiket A Famosa Waterworld, A Famosa Resort best, tempat percutian A Famosa Resort melaka, melaka, Tourism Malaysia, #VMY2014,a
tengok betapa besarnya… korang akan masuk dalam kon tu…hehehe πŸ˜€
BIG ICE CREAM waterworld melak, A Famosa, Harga bili A Famosa Resort, A Famosa Resort, A Famosa Resort melaka, A Famosa Waterworld, A Famosa Resort review, hotel di A Famosa Resort, harga tiket A Famosa Waterworld, A Famosa Resort best, tempat percutian A Famosa Resort melaka, melaka, Tourism Malaysia, #VMY2014,a
permandangan dari bawah.. πŸ˜€

Apa macam… teringin nak datang Melaka? jom kita ramai2 serbu Melaka A Famosa Resort… aku leh jamin korang akan puas hati πŸ™‚

4 thoughts on “Percutian di A Famosa Resort Yang Menakjubkan

  1. Salam,
    Kalau ada yang berminat nak sewa Villa D Faro di A Famosa REsort sila whatsapp saya di 011 21007380 boleh lihat gambar villa di Facebook dan Instagram NIRZAB2001 atau baca review di blog Mumto5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.