Pelancaran Album Melissa Indot

Pelancaran Album Melissa Indot
5 (100%) 1 vote

Aku kali ni dijemput untuk pergi ke Majlis Pelancaran Album baru daripada penyanyi kelahiran malaysia tetapi tinggal di New York.. Dia pernah membuat persembahan di Royal Albert Hall London ketika usia dia 13 tahun… Dengar jer cerita ni.. mesti korang tertanya-tanya.. Siapa kah penyanyi ini..

lagu melissa indot, siapa melissa indot. melissa indot, artis malaysia kat new york, gambar melissa indot, lagu baru melissa indot, senarai lagu melissa indot

Dia sekarang sedang giat mempromosi album terbaru dia yang diberi nama MDot.. Bila tengok muka dia… aku terus terbayang artis Indonesia yang aku sangat-sangat fanatik… Muka dia ada mirip Agnes Monica… Termimpi2 aku.. hahaha

lagu melissa indot, siapa melissa indot. melissa indot, artis malaysia kat new york, gambar melissa indot, lagu baru melissa indot, senarai lagu melissa indot
Melissa Indot mempersembahkan lagu baru..

 

lagu melissa indot, siapa melissa indot. melissa indot, artis malaysia kat new york, gambar melissa indot, lagu baru melissa indot, senarai lagu melissa indot
Antara rakan media yang hadir
lagu melissa indot, siapa melissa indot. melissa indot, artis malaysia kat new york, gambar melissa indot, lagu baru melissa indot, senarai lagu melissa indot
senarai lagu baru Melissa Indot

Apa yang aku lihat tentang penyanyi ni… dia ade kelainan… dan vokal dia sangat baik.. maklumlah… Orang NewYork kan 😀

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.