Nizam Ijam Dalam Iklan Video Brosur

Nizam Ijam Dalam Iklan Video Brosur
5 (100%) 1 vote

video, iklan video, video brosur, cara iklan guna video, video terkini, video melayu, cara buat video, servis buar video, servis buat video cantik,

Assalamualaikum semua, kali ni aku berpeluang untuk merasa bagaimana beraksi di depan kamera dengan tunjuk ajar pakar dari syarikat Video Brosur.. Korang tak tahu apa tu Video Brosur ker? Video Brosur ni kalau korang nak tahu adalah kaedah atau cara mengiklankan produk atau servis dengan cara mengunakan video.

video, iklan video, video brosur, cara iklan guna video, video terkini, video melayu, cara buat video, servis buar video, servis buat video cantik,
amacam?? hehehe

Dah tentu video lebih senang menagkap dan menarik penonton yang menonton video tu sekali gus dalam keadaan yang lebih santai… Jadi baru-ni aku dijemput untuk sama-sama blogger lain untuk menghadiri satu sesi temubual bersama blogger dan Blue Nagas, sebuah syarikat yang menawarkan servis Video Brosur ni..

video, iklan video, video brosur, cara iklan guna video, video terkini, video melayu, cara buat video, servis buar video, servis buat video cantik,
Mendengar Taklimat Sebelum Shooting

Jadi aku memang ler tersipu2 dan terus terang kekok dengan aksi di depan kamera ni.. bukan aksi panas k.. aksi rakaman untuk video brosur ni… Jadi korang boleh layan video yang telah di upload di youtube ni..

 

Ini adalah video temuramah blogger dan juga Blue Nagas.. Amacam aku? ade gaya Adi Putra x? HEHE

 

yang ni pulak satu shooting yang kami buat untuk mengiklankan produk Video Brosur kepada umum…

Ok cukuplah dulu sampai sini.. Thanks kepada Blue Naga untuk pengalaman rakam video iklan yang menakjubkan ni…

Kepada yang berminat untuk mengunakan khidmat Video Brosur.. Korang boleh hubungi

No Tel: 1300 888 977

Facebook: Video Brosur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.