Agen Aqua International diperlukan

Agen Aqua International diperlukan
5 (100%) 1 vote

jadi agen glowshape,glowshape, cara beli glowshape, glowshape baru, cara jadi agen aqua international, aqua international produk, produk baru aqua international, produk aqua international, contact aqua international, cara contact aqua international, pembekal aqua international

Kalau korang nak tahu Aqua International ni sebuah syarikat yang akan menjenamakan semula produk kecantikan Glowshape.. Jadi mereka sekarang dalam proses mencari agen untuk menjual produk-produk mereka yang akan lancar dikeluarkan dipasaran..

Aqua International sekarang mencari usahawan tidak kira secara online atau pun secara offline.. Dan Aqua International akan memberi korang latihan sehingga korang boleh boleh menjadi usahawan yang baik.. Aqua International merupakan sebuah syarikat bertaraf antarabangsa yang sangat beriltizam untuk menghasilkan usahawan dalam industri kecantikan. Program bimbingan Agen Aqua International ditubuhkan selari dengan matlamat kerajaan untuk memperkasakan ekonomi masyarakat terutamanya yang memerlukan pendapatan tambahan.

jadi agen glowshape,glowshape, cara beli glowshape, glowshape baru, cara jadi agen aqua international, aqua international produk, produk baru aqua international, produk aqua international, contact aqua international, cara contact aqua international, pembekal aqua international
Aqua dalam majalah Dara

Kalau korang nak tahu program ni terbuka kepada  Usahawan & Usahanita,Suri Rumahtangga, Pekerja Kerajaan & Swasta, Pelajar Kolej & Universiti, Pesara, Dan Sesiapa Sahaja Yang Berminat. Perniagaan ini boleh dijalan secara Online seperti melalui facebook, twitter dan Instagram.. dan korang juga boleh mengunakan cara offline seperti berniaga di kedai-kedai.

Ok, apa kelebihan korang yang join perniagaan Aqua International ni..

KEISTIMEWAAN AGEN AQUA INTERNATIONAL
———————-
1) PRODUK
> Produk Eksklusif & Bertaraf Antarabangsa
> Mempunyai sijil Halal, GMP & KKM
> Permintaan Tinggi Dalam Niche Paling Popular
> Pembelian Berulang
> Harga Mampu Milik Berbanding Pesaing

2) INSENTIF
> Top Agen Bulanan
> Top Agen Tahunan
> Dan Lain-lain Insentif

3) BIMBINGAN NIAGA
> Kelas Online & Offline (FB Ads, Closing, Follow Up dll.)
> FB Group Khas (Tanya Tanpa Had)
> Bahan-bahan Promosi (Video, Gambar & Teks)
> Pertanyaan Tanpa Had
> Personal Coaching
> Dan Lain-lain

jadi agen glowshape,glowshape, cara beli glowshape, glowshape baru, cara jadi agen aqua international, aqua international produk, produk baru aqua international, produk aqua international, contact aqua international, cara contact aqua international, pembekal aqua international

Haaa.. apa macam? menarikkan.. sekarang ni ramai yang mengangur dan rasa gaji kerja sekarang tak berbaloi dengan keringat yang korang guna.. Jadi aku sangat-sangat galakkan korang ceburi bidang perniagaaan.. Cabang mencari rezeki yang Nabi sendiri galakkan..

Macam mana nak hubungi diorang?

kora boleh melalui facebook..
PM mereka di https://www.facebook.com/messages/aquabeautyMY

ATAU

Melalui Website http://aquabeauty.com.my/daftar/agen.php

ATAU
3. Call/SMS/WhatsApp Pegawai Pengurusan Agen, En. Fizo di 012-639 1612

Mudahkan… Aqua International sangat mengalu-alukan kedatangan korang dalam keluarga Aqua…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.