Showcase Five Minute Di Hard Rock Cafe

Showcase Five Minute Di Hard Rock Cafe
5 (100%) 1 vote

Assalamualaikum… hari ni aku berpeluang nak share dengan korang satu event bersama kumpulan dari Indonesia Five Minutes yang terkenal dengan lagu Galau.. Lagu Galau sekarang sudah mula memasuki carta-carta radio di Malaysia.. Dan paling special bila Five Minutes ni hanya berada di Malaysia selama 5 hari… jadi dah tentu aku antara yang jadi orang yang special dapat dengar perform diorang ni secara LIVE!

five minutes datang malaysia, five minutes, perform five minutes, five minutes di hard rock cafe, five minutes live, galau, galau five minutes, album five minutes, single hit five minutes, galau lagu five minutes, hard rock cafe kuala lumpur, five minutes band indonesia,

Jadi dengan bangganya mereka memperkenalkan ahli band yang baru HAHAHA.. sila abaikan 😛

five minutes datang malaysia, five minutes, perform five minutes, five minutes di hard rock cafe, five minutes live, galau, galau five minutes, album five minutes, single hit five minutes, galau lagu five minutes, hard rock cafe kuala lumpur, five minutes band indonesia,
teka mana satu ahli baru diorang…

Aku paling suka dengan tenaga diorang masa perform itu hari.. memang terbaik… bertenaga… kalau aku… memang dah pancit dah.. kena g joging dulu r 😛

3 thoughts on “Showcase Five Minute Di Hard Rock Cafe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.