Servis Hebat Dari Oh! TShirt

Servis Hebat Dari Oh! TShirt
5 (100%) 1 vote

Setiap manusia di dunia akan berada di dalam komuniti dan setiap komuniti pastinya ingin meningkatkan lagi keterampilan komuniti dan juga imej komuniti.. Bila sebut jer pasal imej dah tentu korang ingin memiliki baju yang sudah tentu tertera imej komuniti yang korang cipta… Tidak kira semasa kecil, masa sekolah rendah atau menengah dan ketika anda sudah berkerja..

Dan bila bercakap dengan cara buat baju yang pantas, dan kedai buat baju yang murah dan cepat.. Anda sudah mula boleh berpikir yang Oh! Tshirt adalah satu syarikat yang memiliki kelebihan diatas…

Sapa tak kenal website Oh TShirt.. Boleh aku kata kan dia agak ketinggalan la… Jadi yang tak tahu tu mari aku bagi tau apa tu OH TShirt.. Aku share kan dengan korang sedikit detail mengenai OhTShirt ni.. OhTshirt satu brand jenama baju yang mula meniti bibir peminat-peminat baju di Malaysia dengan servis yang pantas, cergas dan harga yang sangat-sangat berpatutan..

servis baju murah, servis hebat, servis buat baju cepat dan murah, cop baju murah, baju cepat siap, design baju

Setelah lebih 5 tahun beroperasi , kami dengan bangganya membawakan kepada anda sebuah projek terbaru kami iaitu Oh! Tshirt.Kami adalah sebuah syarikat yang mempunyai pengalaman dalam bidang percetakandan sulaman pakaian. Matlamat utama syarikat kami adalah untuk menghasilkan produk yang berkualiti dengan harga sangat berpatutan sekaligus memenuhi kekangan budget anda

Selain mempunyai syarikat yang besar dan hebat.. Oh TShirt sudah mula membina kilang sendiri bagi memastikan tempahan yang mereka terima lebih cepat dan pantas.. dan yang paling penting sekali mengikut ciptarasa pembeli itu sendiri..

servis baju murah, servis hebat, servis buat baju cepat dan murah, cop baju murah, baju cepat siap, design baju
proses membuat baju
servis baju murah, servis hebat, servis buat baju cepat dan murah, cop baju murah, baju cepat siap, design baju
proses yang cekap dan cepat!

Kalau korang nak tahu kebih detail mengenai syarikat ni aku kongsikan dengan korang alamat diorang

Waktu Operasi:
Isnin – Jumaat : 10.30 pagi hingga 6.00 petang (call mereka dahulu untuk temujanji)
Lokasi Perniagaan:
No.19A, Jalan Kristal K7/K,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.
Hotline:
03-55236785 / 017-6676785

korang juga boleh update aktiviti mereka di Facebook http://www.facebook.com/Ohtshirt

6 thoughts on “Servis Hebat Dari Oh! TShirt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.