Perjumpaan Blogger KL bersama Airbnb

Perjumpaan Blogger KL bersama Airbnb
5 (100%) 1 vote

airbnb, servis airbnb, perlancongan, travel dengan harga murah, jimat kos travel, travel murah, penginapan spain murah, penginapan traveler yang murah, melancong dengan harga murah, hotel murah, homestay, search homestay,

Assalamualaikum.. kali ni aku berpeluang untuk menghadiri satu program yang di kendalikan oleh Aiibnb.. Sebuah syarikat yang menyediakan servis tempat tinggal kepada pelancong dengan harga yang pelancong mahukan.. Menarikkan ?

airbnb, servis airbnb, perlancongan, travel dengan harga murah, jimat kos travel, travel murah, penginapan spain murah, penginapan traveler yang murah, melancong dengan harga murah, hotel murah, homestay, search homestay,
sedikit taklimat mengenai Airbnb

Program kali ni aku dapat kenal dengan beberapa blogger yang aktif dengan perlancongan.. Kalau tengok geng-geng ni memang hebat giler r… Aku pon rasa takut nak dekat HAHA.. Mungkin kena ambil masa sikit nak kenal-kenal dengan lebih dekat..

Ok cukup dengan blogger.. Aku nak perkenalkan korang dengan servis Airbnb yang boleh aku kata sangat mantap dan terbaik.. Terutama kepada Traveler yang mahu kan kos penginapan yang lebih rendah… Korang boleh search terus di laman web Airbnb.. dan korang boleh pilih bajet korang berapa…

airbnb, servis airbnb, perlancongan, travel dengan harga murah, jimat kos travel, travel murah, penginapan spain murah, penginapan traveler yang murah, melancong dengan harga murah, hotel murah, homestay, search homestay,

Korang boleh dapatkan penginapan sehingga serendah RM 33 jika korang cari mengunakan Airbnb… Dengar jer macam tu terus aku nak bungkus beg nak pergi Spain.. Sebab aku search kat Spain ada bilik murah sampai RM 33..

Macam mana diorang boleh dapatkan penginapan ini dengan harga yang murah? Airbnb ni lebih fokus dengan cara Homestay bagi mereka yang mempunyai bajet yang rendah.. Dan jika korang mempunyai bajet yang banyak.. Korang boleh search mengikut bajet korang… Lebih besar bajet.. Lebih mewah lah penginapannya..

airbnb, servis airbnb, perlancongan, travel dengan harga murah, jimat kos travel, travel murah, penginapan spain murah, penginapan traveler yang murah, melancong dengan harga murah, hotel murah, homestay, search homestay,
makan-makan pon ado! HEHE

Bagi yang suka travel.. Pastinya mereka akan cuba untuk meminimumkan kos penginapan mereka.. Yer lah.. Tidur kat hotel mahal2.. Tapi duduk 3,4 jam jer sehari tu pun untuk tidur.. Dah tentu rugi kan..

Ok kepada sesiapa yang nak tahu lebih lanjut tentang servi Airbnb ni.. korang boleh terus ke laman web https://www.airbnb.com/

18 thoughts on “Perjumpaan Blogger KL bersama Airbnb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.