Nuffnang FoodFest 2013

Nuffnang FoodFest 2013
Rate this post

blogger, nuffnang, event nuffnang. NNFoodFest, festival, food review, makanan, review makanan, lepak, makan makan, event, sunway pyramid, blue entrance sunway pyramid,

Assalamualaikum.. hari ni aku nak update pasal Nuffnang Food Festival 2013 yang berlangsung di Sunway Pyramid.. Nuffnang julung kalinya membuat satu event besar dan dibuka kepada umum… Dan event ini tentunya mendapat sambutan semua rakyat Malasysia.. Terutama sekali blogger..

Event yang tentu penuh dengan makanan lazat dan blogger hanya perlu buat beberapa kerja mudah… iaitu tweet di twitter dan makan… Sudah pasti satu festival yang akan menjadi aktiviti tahunan Nuffnang di masa-masa akan datang.. Ternyata sekali event ini berjaya menarik orang ramai untuk hadir dan hashtag Nuffnang FoodFest (#NNFoodFest) dah mula trending di Twitter.. Ini menunjukkan dengan jelas bagaimana kuasa sosial media boleh memberi informasi yang berguna kepada pembeli dan menjadikan ia salah satu cabang pengiklanan yang hebat!

Banyak jugak makanan yang sempat aku rasa antaranya seperti didalam gambar.. dan aku kongsikan aktiviti yang sempat aku join 😀

blogger, nuffnang, event nuffnang. NNFoodFest, festival, food review, makanan, review makanan, lepak, makan makan, event, sunway pyramid, blue entrance sunway pyramid,
ni bukan makanan…HAHA

blogger, nuffnang, event nuffnang. NNFoodFest, festival, food review, makanan, review makanan, lepak, makan makan, event, sunway pyramid, blue entrance sunway pyramid,

blogger, nuffnang, event nuffnang. NNFoodFest, festival, food review, makanan, review makanan, lepak, makan makan, event, sunway pyramid, blue entrance sunway pyramid,

 

blogger, nuffnang, event nuffnang. NNFoodFest, festival, food review, makanan, review makanan, lepak, makan makan, event, sunway pyramid, blue entrance sunway pyramid,

 

blogger, nuffnang, event nuffnang. NNFoodFest, festival, food review, makanan, review makanan, lepak, makan makan, event, sunway pyramid, blue entrance sunway pyramid,

blogger, nuffnang, event nuffnang. NNFoodFest, festival, food review, makanan, review makanan, lepak, makan makan, event, sunway pyramid, blue entrance sunway pyramid,
ramaikan..
blogger, nuffnang, event nuffnang. NNFoodFest, festival, food review, makanan, review makanan, lepak, makan makan, event, sunway pyramid, blue entrance sunway pyramid,
aktiviti malam.. pertandingan masak maggie

 

blogger, nuffnang, event nuffnang. NNFoodFest, festival, food review, makanan, review makanan, lepak, makan makan, event, sunway pyramid, blue entrance sunway pyramid,
program share ilmu blog

 

Gempak kan? rugi la pada siapa yang tak ambil peluang untuk join sama-sama event ni.. Banyak makanan-makanan baru yang boleh korang jumpa dan menambahkan kenalan rakan-rakan blogger.. see u next entry k!

11 thoughts on “Nuffnang FoodFest 2013

  1. Laaa… ko ade pulak time contest masak maggie tu yea…. tapi apsal tak tunjuk apa yang ko makan or minum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.