Nizam Ijam Dalam Majalah Intrend Edisi November 2013

Nizam Ijam Dalam Majalah Intrend Edisi November 2013
5 (100%) 1 vote

majalah intrend, blogger masuk majalah, intrend, blogger intrend, blogger pilihan intrend, majalah blogger, blogger terikin dalam majalah,

Assalamualaikum… Alhamdulillah, Aku terpilih dalam blogger pilihan Intrend untuk edisi November 2013… Terima Kasih sangat-sangat kat majalah InTrend sebab sudi nak share blog aku yang biasa-biasa ni dalam majalah korang yang memang giler gempak!! Jadi kepada siapa-siapa yang suka baca majalah tu… Jom ramai-ramai kita dapatkan majalah InTrend kat kedai-kedai buku yang berdekatan dengan anda 😀

majalah intrend, blogger masuk majalah, intrend, blogger intrend, blogger pilihan intrend, majalah blogger, blogger terikin dalam majalah,

Haa… cover depan gambar Shae lagi.. bukan gambar aku k… Tajuk? ok tu maybe tajuk pasal aku.. jadi kena beli..HAHAHAHA

majalah intrend, blogger masuk majalah, intrend, blogger intrend, blogger pilihan intrend, majalah blogger, blogger terikin dalam majalah,

Ok… hope lepas ni aku lebih bersemangat lagi nak tulis blog 🙂 .. Terima kasih kepada kawan-kawan dan kawan blogger yang banyak tolong aku dalam mencari identiti penulisan blog yang lebih baik 🙂

11 thoughts on “Nizam Ijam Dalam Majalah Intrend Edisi November 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.