Majlis Pelancaran Produk Hananut Pleasant Crunchewy & Fiesta Aisyhana

Majlis Pelancaran Produk Hananut Pleasant Crunchewy & Fiesta Aisyhana
Rate this post

majlis, event, ifa raziah, hananut, aisyhana, pelancaran produk baru aisyhana, biskut tersedap dimalaysia, Aisyhana cookies, kuih hari raya aidiladha, kuih raya, biskut raya, dapatkan biskut raya yang murah, biskut buatan malaysia, malaysia

Assalamualaikum.. hari ni aku di beri peluang oleh komuniti Blooggers untuk bersama-sama memeriahkan pelancaran produk baru  Aisyhana’ Cookies & Food Industries isitu Hananut Pleasant Crunchewy.. Majlis ini berlangsung jam 1.00 pm dan berakhir pada 5.30p.m.  Dalam majlis ini jugak diserikan lagi dengan kehadiran tiga orang artis Malaysia seperti Ifa Raziah, Fazli Zainal dan Roslan Shah…

majlis, event, ifa raziah, hananut, aisyhana, pelancaran produk baru aisyhana, biskut tersedap dimalaysia, Aisyhana cookies, kuih hari raya aidiladha, kuih raya, biskut raya, dapatkan biskut raya yang murah, biskut buatan malaysia, malaysia
majlis perasmian..

majlis, event, ifa raziah, hananut, aisyhana, pelancaran produk baru aisyhana, biskut tersedap dimalaysia, Aisyhana cookies, kuih hari raya aidiladha, kuih raya, biskut raya, dapatkan biskut raya yang murah, biskut buatan malaysia, malaysia
bersama Fazli Zainal
majlis, event, ifa raziah, hananut, aisyhana, pelancaran produk baru aisyhana, biskut tersedap dimalaysia, Aisyhana cookies, kuih hari raya aidiladha, kuih raya, biskut raya, dapatkan biskut raya yang murah, biskut buatan malaysia, malaysia
bersama Ifa Raziah

Majlis ini bermula dengan seisi ramah mesra hadirin dengan artis-artis yang diundang.. Banyak aktiviti yang dilakukan seperti menyanyi dan game.. Dah tentu persembahan orang dangdut akan menghiburkan semua hadirin yang datang ke majlis kali ni… Untung la.. aku pon minat dangdut.. HAHA

Dalam event kali ini blogger berpeluang bersoal jawab dengan Pengarah Pengurusan Aisyhana Cookies.. Berbagai soalan yang ditujukan kepada beliau.. Dan semua soalan tersebut dijawab dengan sempurna sekaligus menjawab segala persoalan yang bermain difikiran blogger dan media..

majlis, event, ifa raziah, hananut, aisyhana, pelancaran produk baru aisyhana, biskut tersedap dimalaysia, Aisyhana cookies, kuih hari raya aidiladha, kuih raya, biskut raya, dapatkan biskut raya yang murah, biskut buatan malaysia, malaysia
Pengarah Pengurusan
majlis, event, ifa raziah, hananut, aisyhana, pelancaran produk baru aisyhana, biskut tersedap dimalaysia, Aisyhana cookies, kuih hari raya aidiladha, kuih raya, biskut raya, dapatkan biskut raya yang murah, biskut buatan malaysia, malaysia
sesi soal jawab dengan blogger
majlis, event, ifa raziah, hananut, aisyhana, pelancaran produk baru aisyhana, biskut tersedap dimalaysia, Aisyhana cookies, kuih hari raya aidiladha, kuih raya, biskut raya, dapatkan biskut raya yang murah, biskut buatan malaysia, malaysia
Dah bertanya macam-macam.. bergambar la pulak.. HEHE
majlis, event, ifa raziah, hananut, aisyhana, pelancaran produk baru aisyhana, biskut tersedap dimalaysia, Aisyhana cookies, kuih hari raya aidiladha, kuih raya, biskut raya, dapatkan biskut raya yang murah, biskut buatan malaysia, malaysia
perasa-perasa Hananut yang OHSEM!!!

Untuk pengetahuan korang.. Hananut Pleasant Crunchewy ini ada 3 jenis perisa.. Diantaranya Kuaci kedua bertih beras dan yang ketiga buah-buahan campuran.. Kalau korang tengok dari segi bungkusan atau paket dia… Korang dah terbayang betapa sedapnya rasa biskut ni.. Cover cantik.. Isi mestilah power kan!

majlis, event, ifa raziah, hananut, aisyhana, pelancaran produk baru aisyhana, biskut tersedap dimalaysia, Aisyhana cookies, kuih hari raya aidiladha, kuih raya, biskut raya, dapatkan biskut raya yang murah, biskut buatan malaysia, malaysia
boleh jadi duta Hananut x? HEHE

Aku boleh jamin yang rasa dia memang takkan membuatkan korang rasa kecewa.. Sebab rasa dia memang power.. Ada kelainan dengan biskut-biskut yang lain.. Ketekunan di pecipta biskut ini dengan mencampurkan bijan, karamel dan badam di dalam satu adunan biskut dah pasti membuat korang akan terus nak lagi dan nak lagi…

aku jugak berjaya menang artis share terbanyak facebook KAHKAH.. dan ini hadiah dia..

majlis, event, ifa raziah, hananut, aisyhana, pelancaran produk baru aisyhana, biskut tersedap dimalaysia, Aisyhana cookies, kuih hari raya aidiladha, kuih raya, biskut raya, dapatkan biskut raya yang murah, biskut buatan malaysia, malaysia
terima kasih Aisyhana untuk hadiah ni 🙂
majlis, event, ifa raziah, hananut, aisyhana, pelancaran produk baru aisyhana, biskut tersedap dimalaysia, Aisyhana cookies, kuih hari raya aidiladha, kuih raya, biskut raya, dapatkan biskut raya yang murah, biskut buatan malaysia, malaysia
Blogger yang hadir…

Bagi sesiapa yang nak mendapatkan biskut yang super duper sedap ni.. Korang boleh rujuk

Aisyhana Cookies Food Industries
No. 10 G, Jalan Hijau 5/3
Green Valley Park
Bandar Tasik Puteri,
48020 Rawang, Selangor

Order hananut: Adiwarna Management & Services
Contact person Shahrul Nizam

0173664197

 

 

12 thoughts on “Majlis Pelancaran Produk Hananut Pleasant Crunchewy & Fiesta Aisyhana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.