Lepak Dengan Artis Layan Movie

Lepak Dengan Artis Layan Movie
Rate this post

gambar dengan artis, filem, filem Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, sinopsis Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, cerita kartun Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, tgv, wayang, 1 utama, bandar utama, damansara, filem baru, filem terbaik, blogger, gath blogger

Assalamualaikum… baru-baru ni aku mendapat jemputan blogger otai broframestone untuk tayangan filem baru iaitu filem Cloudy With A Chance Of Meatballs 2… Thanks bro, sebab sponsor tiket..  Dan lebih meriah lagi wayang kali ni dengan adanya dua orang artis iaitu Mikail Andre dan Aman Nassim.. Dua-dua pelakon ni memang aku kenal… sorang pelakon SSID, sorang lagi pelakon 1 lawan 1..

gambar dengan artis, filem, filem Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, sinopsis Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, cerita kartun Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, tgv, wayang, 1 utama, bandar utama, damansara, filem baru, filem terbaik, blogger, gath blogger
siapa nak tiket gua? haha

Filem Cloudy With A Chance Of Meatballs 2 ni boleh dikatakan menarik.. Sebab jalan cerita dan plot cerita dia tersusun.. Walaupun grafik dia biasa jer.. Tetapi kalau jalan citer dia tersusun.. Dah tentu akan mendapat respon positif dari penonton…

gambar dengan artis, filem, filem Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, sinopsis Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, cerita kartun Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, tgv, wayang, 1 utama, bandar utama, damansara, filem baru, filem terbaik, blogger, gath blogger
jambu tak filem ni? HEHE

Aku kongsikan sedikit sinopsis tentang filem ni

“Cloudy with a Chance of Meatballs 2” mengisahkan tentang Flint (Bill Hader) yang kini bekerja untuk idolanya, Chester V (Will Forte), di perusahaan The Live Corp Company. Petualangannya dimulai saat ia bersama teman-temannya ditugaskan di sebuah pulau. Di sana ia menemukan bahwa mesinnya dulu ternyata masih bekerja dan menciptakan mutan makanan yang berbentuk seperti binatang buas.

Aku share gambar2 sepanjang lepak-lepak dengan artis ni…

Mikail Andre, Aman Nassim, gambar dengan artis, filem, filem Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, sinopsis Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, cerita kartun Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, tgv, wayang, 1 utama, bandar utama, damansara, filem baru, filem terbaik, blogger, gath blogger
saper encem lagi antara gua dengan Mikail Andre ni? HAHA
Mikail Andre, Aman Nassim, gambar dengan artis, filem, filem Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, sinopsis Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, cerita kartun Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, tgv, wayang, 1 utama, bandar utama, damansara, filem baru, filem terbaik, blogger, gath blogger
ni Aman Nassir.. Jangan kata kitorang kembar pulok..KAHKAH
Mikail Andre, Aman Nassim, gambar dengan artis, filem, filem Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, sinopsis Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, cerita kartun Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, tgv, wayang, 1 utama, bandar utama, damansara, filem baru, filem terbaik, blogger, gath blogger
HAHAHAHHHAA.. gelak tanpa sebab

 

Mikail Andre, Aman Nassim, gambar dengan artis, filem, filem Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, sinopsis Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, cerita kartun Cloudy With A Chance Of Meatballs 2, tgv, wayang, 1 utama, bandar utama, damansara, filem baru, filem terbaik, blogger, gath blogger
siapa yang nak jadi artis ni… semua nak bergambar..hahaha

Haha.. cukuplah sampai disini… Nanti aku update lagi 😀

12 thoughts on “Lepak Dengan Artis Layan Movie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.