Kehebatan Video Iklan Daripada Petronas

Kehebatan Video Iklan Daripada Petronas
5 (100%) 1 vote

iklan petronas, event, petronas, iklan petronas deepavali, malaysia, 1 malaysia, kuala lumpur, blogger, event blogger,Siapa yang tak pernah tengok iklan daripada Petronas.. Dah tentu dia menipu sebab setiap perayaan di Malaysia.. Petronas akan terlibat dengan video iklan untuk perayaan-perayaan di Malaysia.. Setiap video yang dihasilkan Petronas dah tentu sangat-sangat berkualiti dan setiap objektif yang mereka ingin sampaikan.. Mereka sampai dengan baik dengan hasil kualiti video yang mereka cipta..

iklan petronas, event, petronas, iklan petronas deepavali, malaysia, 1 malaysia, kuala lumpur, blogger, event blogger,

iklan petronas, event, petronas, iklan petronas deepavali, malaysia, 1 malaysia, kuala lumpur, blogger, event blogger,

iklan petronas, event, petronas, iklan petronas deepavali, malaysia, 1 malaysia, kuala lumpur, blogger, event blogger,

Baru-baru ini pelancaran video ‘Our Deepavali’ bersempena Hari Deepavali yang akan di sambut oleh kaum India di Malaysia. Ternyata lepas menyaksikan tayangan video ni… Kualiti yang mereka berikan memang terbaik dan tidak mengecewa kan… Mesej penyatuan kaum, saling hormat menghormati dan kekreatifan mereka menghasilkan video atau webfilm memang menkagumkan…

iklan petronas, event, petronas, iklan petronas deepavali, malaysia, 1 malaysia, kuala lumpur, blogger, event blogger,
gambar ambil hati..hahahaha
iklan petronas, event, petronas, iklan petronas deepavali, malaysia, 1 malaysia, kuala lumpur, blogger, event blogger,
Antara blogger yang hadir…

Untuk event kali ini, aku dan beberapa blogger dijemput untuk sama-sama hadir dalam event pelancaran┬áPETRONAS ‘Our Deepavali’ Webfilm Launch. yang di hadiri oleh rakan-rakan media tidak kira blogger dan media cetak…

p/s: bila aku tanya berapa lama buat video ni?? 2 bulan masa paling sekejap… fuh.. patutlah baik video dia!

 

10 thoughts on “Kehebatan Video Iklan Daripada Petronas

  1. standard la 2 bulan maa..kira kejap la tu..untuk hasilkan iklan yang memberi pengaruh dalam tempoh 5-10 minit.

    aku sendiri nak wat video khas ambil masa 3-4 bulan..kumpul data, kena plak peralatan tak berapa mencukupi.. kalau ada peralatan..dah banyak jimat masa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.