GSCHorrorFest bersama Nuffnang

GSCHorrorFest bersama Nuffnang
5 (100%) 1 vote

Assalamualaikum.. hari ni aku nak share dengan korang event Nuffnang yang aku join semalam… Iaitu Event GSCHorrorFest yang berlangsung di GSC 1 Utama Damansara.. Program yang bermula seawal pukul 5.30 petang ni memang sangat meriah apabila di hadiri oleh beratus blogger yang bernaung dibawah Nuffnang dan ChurpChurp Malaysia.. Jadi dengan event ni ramai la kenalan baru yang aku jumpa dan dah tentu diorang ni memang hebat2!

gsc horror fest, event nuffnang, event churp-churo, projek, review Insidious 2, review second sight, best filem review, filem, wayang, gsc 1 utama, gsc, golden screen cinema, 1 utama, damansara, petaling jaya, kuala lumpur

Kami dihidangkan dengan tiga filem berturut-turut.. bermula dengan filem Rigor Mortis kemudian dengan filem The Second Sight dan last sekali dah tentu filem seram pengarah glemer Malaysia Australia, James Wan..

Setiap filem ada kekuatan masing-masing.. Seperti Rigor Mortis, filem ni bila aku tengok terus aku teringat dengan hantu cina yang glemer di Malaysia satu tika dahulu..  manakala filem The Second Sight ni pulak banyak bermain dengan emosi dan bila tengok cerita ni korang kena pikir sikit.. HEHE dan paling best dia ade diselitkan dengan unsur lawak yang membolehkan korang ketawa..

Insidiuos 2 dah tentu tak payah aku nak review panjang lebar.. memang hebat… Tapi ramai yang tak berapa paham dengan cerita ni sebab diorang tak tengok Insidious 1 dulu.. Jadi aku yang dah khatam Insidiuos 1 tu memang paham lebih la bila tengok Insidious 2 ni 🙂

ok aku share dengan korang apa yang ada di sepanjang GSCHorrorFest ni..

gsc horror fest, event nuffnang, event churp-churo, projek, review Insidious 2, review second sight, best filem review, filem, wayang, gsc 1 utama, gsc, golden screen cinema, 1 utama, damansara, petaling jaya, kuala lumpur
skodeng ja[..hehe

Jpeg

gsc horror fest, event nuffnang, event churp-churo, projek, review Insidious 2, review second sight, best filem review, filem, wayang, gsc 1 utama, gsc, golden screen cinema, 1 utama, damansara, petaling jaya, kuala lumpur
makanan yang dihidang…

gsc horror fest, event nuffnang, event churp-churo, projek, review Insidious 2, review second sight, best filem review, filem, wayang, gsc 1 utama, gsc, golden screen cinema, 1 utama, damansara, petaling jaya, kuala lumpur

gsc horror fest, event nuffnang, event churp-churo, projek, review Insidious 2, review second sight, best filem review, filem, wayang, gsc 1 utama, gsc, golden screen cinema, 1 utama, damansara, petaling jaya, kuala lumpur
geram pulak aku tengok gigi dia ni haha

gsc horror fest, event nuffnang, event churp-churo, projek, review Insidious 2, review second sight, best filem review, filem, wayang, gsc 1 utama, gsc, golden screen cinema, 1 utama, damansara, petaling jaya, kuala lumpur

 

gsc horror fest, event nuffnang, event churp-churo, projek, review Insidious 2, review second sight, best filem review, filem, wayang, gsc 1 utama, gsc, golden screen cinema, 1 utama, damansara, petaling jaya, kuala lumpur

gsc horror fest, event nuffnang, event churp-churo, projek, review Insidious 2, review second sight, best filem review, filem, wayang, gsc 1 utama, gsc, golden screen cinema, 1 utama, damansara, petaling jaya, kuala lumpur
terjumpa la cik Epal.. tetiba aku tengok dia makin kurus lak… haha

 

macam mana? tengok gambar pon dah nampak kemeriahan event ni kan.. Terima Kasih kepada Nuffnang untuk jemputan event ni.. 🙂

7 thoughts on “GSCHorrorFest bersama Nuffnang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.