Pelancaran Samsung Galaxy Note 3 dan Samsung Gear

Rate this post

samsung galaxy note 3, samsung gear, gambar samsung note 3 dan gear, detail samsung note 3 dan gear, spec samsung note 3 dan gear,specification samsung note 3 dan gear, ciri samsung note 3 dan gear, kebaikan samsung note 3 dan gear, apa itu samsung note 3 dan gear, samsung note 3 dan gear foto, samsung note 3 dan gear best,

Hari ini aku berkesempatan mehadiri event samsung iaitu pelancaran atau pun perasmian pengeluaran Samsung Note 3 dan juga Samsung Gear. Majlis ini di langsung kan di Sunway Piramid Convention Center di Kuala Lumpur. Samsung Note 3 dan Samsung Gear dijangka akan mengegarkan jualan smartphone di Malaysia dalam masa terdekat ini.. Majlis pelancaran ini juga dihadiri oleh media-media dan blogger yang terkenal di Malaysia.. (aku tak masuk)

Samsung Note 3 dan Samsung Gear kali ini mempunyai banyak kelainan berbanding produk samsung sebelum ini.. Dan paling memberi kelainan sudah tentu Samsung Gear yang berbentuk smartwatch… Keadaan produk Samsung dilihat lebih cerdik dengan sistem hanya mengunakan suara anda boleh memberi arahan kepada Samsung Gear ni.. Menarik kan?? Teruskan membaca

pelancaran, first time,samsung galaxy note 3, samsung gear, gambar samsung note 3 dan gear, detail samsung note 3 dan gear, spec samsung note 3 dan gear,specification samsung note 3 dan gear, ciri samsung note 3 dan gear, kebaikan samsung note 3 dan gear, apa itu samsung note 3 dan gear, samsung note 3 dan gear foto, samsung note 3 dan gear best,
samsung galaxy note 3

Ok sebelum tu aku kongsikan speksifikasi atau specification telefon pintar Samsung Note 3 ni..

  • 5.7″ Super AMOLED screen with 1080 x 1920 pixels
  • 2.3 GHz quad-core Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 processor (LTE Model)
  • Adreno 330 (LTE model)
  • 3GB RAM
  • 32GB internal memory with microSD slot
  • 13MP back camera with 4k video recording
  • 2MP front camera with 1080p video recording
  • Color : Black, White, Pink
  • 3200 mAh
  • Android 4.3
  • 151.2 x 79.2 x 8.3 mm
  • 168 grams
samsung galaxy note 3, samsung gear, gambar samsung note 3 dan gear, detail samsung note 3 dan gear, spec samsung note 3 dan gear,specification samsung note 3 dan gear, ciri samsung note 3 dan gear, kebaikan samsung note 3 dan gear, apa itu samsung note 3 dan gear, samsung note 3 dan gear foto, samsung note 3 dan gear best,
Samsung Gear

Dan ini adalah Speksifikasi atau specification Samsung Gear

  • 1.63″ Super AMOLED with 320 x 320 resolution.
  • 800MHz processor
  • 512MB RAM
  • 4GB Internal memory
  • 1.9MP BSI sensor back facing camera with 720p video recording
  • 315mAh
  • 36.8 x 56.6 x 11.1mm
  • 73.8 grams

Ini pula adalah harga Samsung Note 3 dan Samsung Gear

Harga Smartphone Samsung Galaxy Note 3 LTE adalah RM2399

Harga Samsung Galaxy Gear pula adalah RM999

Gambar perbezaan Samsung Note 3 dengan Samsung Note 2

samsung galaxy note 3, samsung gear, gambar samsung note 3 dan gear, detail samsung note 3 dan gear, spec samsung note 3 dan gear,specification samsung note 3 dan gear, ciri samsung note 3 dan gear, kebaikan samsung note 3 dan gear, apa itu samsung note 3 dan gear, samsung note 3 dan gear foto, samsung note 3 dan gear best,
lihat perbezaannya..

Gambar sekitar majlis pelancaran Samsung Galaxy Note 3 dan Samsung Gear

samsung note 3 dan samsung gear 4

Majlis soal jawab..

samsung note 3 dan samsung gear 1

samsung note 3 dan samsung gear 3

samsung note 3 dan samsung gear

samsung galaxy note 3, samsung gear, gambar samsung note 3 dan gear, detail samsung note 3 dan gear, spec samsung note 3 dan gear,specification samsung note 3 dan gear, ciri samsung note 3 dan gear, kebaikan samsung note 3 dan gear, apa itu samsung note 3 dan gear, samsung note 3 dan gear foto, samsung note 3 dan gear best,

samsung galaxy note 3, samsung gear, gambar samsung note 3 dan gear, detail samsung note 3 dan gear, spec samsung note 3 dan gear,specification samsung note 3 dan gear, ciri samsung note 3 dan gear, kebaikan samsung note 3 dan gear, apa itu samsung note 3 dan gear, samsung note 3 dan gear foto, samsung note 3 dan gear best,
aku dan samsung galaxy note 3
samsung galaxy note 3, samsung gear, gambar samsung note 3 dan gear, detail samsung note 3 dan gear, spec samsung note 3 dan gear,specification samsung note 3 dan gear, ciri samsung note 3 dan gear, kebaikan samsung note 3 dan gear, apa itu samsung note 3 dan gear, samsung note 3 dan gear foto, samsung note 3 dan gear best,
aku dan Samsung Gear
samsung galaxy note 3, samsung gear, gambar samsung note 3 dan gear, detail samsung note 3 dan gear, spec samsung note 3 dan gear,specification samsung note 3 dan gear, ciri samsung note 3 dan gear, kebaikan samsung note 3 dan gear, apa itu samsung note 3 dan gear, samsung note 3 dan gear foto, samsung note 3 dan gear best,
aku sebenarnya yang model.. diorang yang nak bergambar dengan aku.. eh?

samsung galaxy note 3, samsung gear, gambar samsung note 3 dan gear, detail samsung note 3 dan gear, spec samsung note 3 dan gear,specification samsung note 3 dan gear, ciri samsung note 3 dan gear, kebaikan samsung note 3 dan gear, apa itu samsung note 3 dan gear, samsung note 3 dan gear foto, samsung note 3 dan gear best,

cukuplah dulu entry ni sampai disini.. berjumpa dientry yang lain..HEHE

2 thoughts on “Pelancaran Samsung Galaxy Note 3 dan Samsung Gear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.