Melepak Di Gambang Water Park Pahang

Melepak Di Gambang Water Park Pahang
3.83 (76.67%) 6 votes

Melepak Di Gambang Water Park Pahang..



Alhamdulillah, akhir nya aku berada di Kuala Lumpur dan sempatlah aku nak mengupdate blog yang tercinta ni… Aku baru2 ni merasa untuk bermain air di Gambang Water Park… Satu2nya Taman Tema tempat permainanan air water world yang berada di Pahang Darul Makmur..

Seronok jugak bila dah lama tak main air ni kan.. Jadi aku pon bermain lah sepuas2nya.. Tapi paling istimewa kat sini ialah pantai dia… Nama dia pantai Coco Beach.. Ombak dia macam duduk tengah laut…. tunggu masa jer ko nak karam.. HAHA, Siap ada harga tiket Gambang Waterpark lagi

Yang lain2 lebih kurang jer dengan Taman Tema yang lain,, Ade Slide, ade sungai, Tinggal nak gelongsor jer la… Tapi aku xsempat main semua.. sebab letih bebenor… Maklumlah dengan x berapa nak sihat lagi..HEHE
bukti yang aku pergi… abaikan rambut tu..huhu
Ramai yang duk main menda ni.. Nasib baik aku x..hehehhe
Ok jumpa nanti di next entry…

16 thoughts on “Melepak Di Gambang Water Park Pahang

  1. tengokkan harganya, terpaksalah aku tunggu tiket percuma dari kengkawan. dengar khabar sekolah2 yang berdekatan gambang selalu dapat tiket free.. boleh pau kengkawan area sana nih. haha

    1. wah..menarik.hari tu xsempat pi safari ni. just sharing dgn kekawan yang jauh mcm kami.nak budget dan boleh memuatkan ramai orang.pi sewa homestay kat situ.penginapan selesa dan berbaloi dgn kapasiti kami 3 keluarga.berjaya homestay..0133778513/0139818513

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.