Malaysia Tourism Hunt 2013 Cabaran Bermula

Rate this post

gaya travel, travel, melancong, sepang, F1, Formula One, Hotel, hotel mewah, The Everly Hotel, Putrajaya, Event, Blogger, Tourism, Visit Malaysia

Assalamualaikum.. kali ini aku dapat jemputan untuk bersama-sama rakan media untuk bersama memeriahkan Malaysia Tourism Hunt 2013 anjuran GayaTravel dan Tourism Malaysia..  Terima kasih kat Shakiddo kerana mempromote nama aku kepada Gaya Travel…

Program ini dilangsungkan selama seminggu.. bermula 22 hb 9 2013 sehingga 28hb 9 2013.. Antara tempat yang akan kami kunjungi adalah Putrajaya – Port Dickson – Melaka – Muar – Kluang – Johor Bahru.. Aku memang dah lama tunggu peluang untuk Travel macam ni… Thanks kat Gaya Travel sebab sudi bagi aku peluang macam ni 😀

gaya travel, travel, melancong, sepang, F1, Formula One, Hotel, hotel mewah, The Everly Hotel, Putrajaya, Event, Blogger, Tourism, Visit Malaysia

Tujuan aku? sudah tentulah untuk Travel, Mengembara melihat dunia! tak gitu? hehe Dengan berjumpa ramai media-media hebat Malaysia mahupun Asia sudah tentu aku tak kan lepaskan peluang untuk berkenal-kenalan dan menguatkan networking aku bersama diorang..

gaya travel, travel, melancong, sepang, F1, Formula One, Hotel, hotel mewah, The Everly Hotel, Putrajaya, Event, Blogger, Tourism, Visit Malaysia

Hari ni aku bermalam di The Everly Hotel di Putrajaya sebelum aku akan berangkat ke Sepang esok pagi… Hope korang boleh tunggu update aku esok k 😀

gaya travel, travel, melancong, sepang, F1, Formula One, Hotel, hotel mewah, The Everly Hotel, Putrajaya, Event, Blogger, Tourism, Visit Malaysia
hensem hotel ker? hensem gua? HAHA

Antara blogger yang terlibat Shakiddo, Cipotz, PenMerah, Ruby, NisaKay dan ramai lagi! 😀 termasuk lah annahita bakavoli ;D

11 thoughts on “Malaysia Tourism Hunt 2013 Cabaran Bermula

  1. yelah dua2 kacak dah itu nak kata apa lagi sebab kedua benda ada kat situ. semoga selamat pergi mencuci mata, ilmu harap dapat kongsikan pengalaman best kat blog ini nanti 🙂 oh lupa jaga diri hiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.