Event Bersama LivingSocial Malaysia

Rate this post

 

Living Social Malaysia
Living Social Malaysia

LivingSocial Malaysia adalah sebuah syarikat perniagaan online yang besar dan mempunyai cawangannya di Malaysia.. Yang beralamat di Lot 27-6, The Boulevard Office, Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra, Kuala Lumpur, 59200, Malaysia

LivingSocial ialah pasaran tempatan untuk membeli dan berkongsi perkara-perkara yang terbaik untuk dilakukan

Dengan persembahan LivingSocial yang unik dan pelbagai setiap hari, LivingSocial memberi inspirasi kepada semua ahli-ahli untuk mencari segala-galanya daripada lawatan hujung minggu untuk memberi pengalaman seperti makan malam  eksklusif dan banyak lagi.

LivingSocial membantu perniagaan tempatan berkembang dengan memperkenalkan mereka kepada pelanggan baru dan yang berkualiti tinggi.

Event ni bertujuan untuk meraikan pemenang bagi Travel Contest yang dianjurkan oleh LivingSocial.

 

Living Social Malaysia
Pemenang-pemenan
living social event, event, blogger,
sengih jer, mentang2 menang huhu
living social malaysia, event, event blogger
Pemenang-pemenang menerima habuan masing2..

Pemenang berjaya membawa balik hadiah percutian 3hari 2 malam di Swiss Garden Resort dan Spa di Kuantan Pahang..

Living Social Malaysia
Blogger mendengar taklimat mengenai Living Social Malaysia

Apa yang menarik minat aku ialah suasana kerja yang ada di LivingSocial ni.. Sangat colourful dan boleh menghilangkan stress.. Yang menarik minat aku juga.. Ialah aktiviti pekerja yang dijalankan mengikut hari.. Antara Sarapan bersama-sama pada hari selasa dan makan buah-buahan pada hari rabu..

Living Social Blogger Event
Antara Blogger yang hadir

Dengan aktiviti macam tu sangat menarik minat aku terutama aku ni seorang pengangur.. hehe

2 thoughts on “Event Bersama LivingSocial Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.