Dapatkan Top Up Percuma Dengan CellAds

Rate this post

cellads, software terbaru, application buat duit, android, senarai apps android yang boleh buat duit, internet, smartphone, HTC, Samsung, Nokia, Ipad, Iphone, Cara daftar Cellads,

Assalamualaikum… hari ni aku nak kongsikan dengan korang yang mengunakan Android.. Kali ni korang berpeluang untuk mendapatkan top up percuma daripada CellAds..

CellAds adalah satu applikasi baru yang boleh korang download di dalam Google Store.. Sebuah applikasi baru yang dibina oleh orang Malaysia

Fungsi applikasi CellAds ini adalah untuk memaparkan iklan diskrin telefon korang apabila korang menerima SMS ataupun panggilan telefon

Untuk kali pertama yang mendengar CellAds ni mesti akan risau jika applikasi ni akan menganggu korang dan akan membuat korang rasa annoying atau jelek.. Jadi sila baca Entry ini sehingga habis supaya korang mendapat informasi yang menyeluruh mengenai apps Cellads ni..

CellAds ini bukan lah iklan yang sampai tahap korang annoying… Applikasi CellAds ni akan keluar sekali sekala seperti pop up apabila korang mendapat panggilan telefon atau SMS…  Jadi korang tak perlu risau kerana applikasi ini tidak menganggu anda sampai tahap annoying 😀

Setiap iklan yang dipaparkan di dalam telefon korang.. korang akan dapat point.. dan point korang kumpul tu korang boleh redeem dan dapatkan ganjaran yang ditawarkan oleh CellAds.. Kalau sebut pasal ganjaran.. dah tentu ganjaran tu PERCUMA!

Wau2!!! best best best!!

Nak lebih jelas aku masukkan gambar-gambar yang akan mengembirakan hati korang 😀

ini adalah ganjaran yang korang boleh redeem dengan CellAds

cellads, software terbaru, application buat duit, android, senarai apps android yang boleh buat duit, internet, smartphone, HTC, Samsung, Nokia, Ipad, Iphone, Cara daftar Cellads, cellads, software terbaru, application buat duit, android, senarai apps android yang boleh buat duit, internet, smartphone, HTC, Samsung, Nokia, Ipad, Iphone, Cara daftar Cellads, cellads, software terbaru, application buat duit, android, senarai apps android yang boleh buat duit, internet, smartphone, HTC, Samsung, Nokia, Ipad, Iphone, Cara daftar Cellads, cellads, software terbaru, application buat duit, android, senarai apps android yang boleh buat duit, internet, smartphone, HTC, Samsung, Nokia, Ipad, Iphone, Cara daftar Cellads,

Banyakkan manfaat yang korang boleh dapat dengan mengunakan CellAds ni? bermacam keistimewaan dan keistimewaan ini akan meningkat jika korang adalah yang antara yang terawal mengunakan applikasi CellAds ni..

Untuk pendaftara kali pertama, korang kena pastikan nombor telefon yang didaftarkan bermula dengan nombor 6, Ini menunjukkan anda dari Malaysia sebagai contoh 601XXXXXXXX. Kemudian korang pilih komuniti “Blooggers” sebagai community korang. Community ini adalah komuniti yang paling gempak dengan tawaran yang paling hebat. pasti membuatkan korang tersenyum dengan bangga…

Untuk mendownload applikasi ni.. korang boleh download di SINI atau https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cellads&hl=en

8 thoughts on “Dapatkan Top Up Percuma Dengan CellAds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.