IFTAR – Bersama Samsung Di Paparich Bangsar

Rate this post

IFTAR – Bersama Samsung Di Paparich Bangsar

Assalamualaikum… hari ni aku nak share tentang Iftar Blogger bersama Samsung yang diadakan di Paparich Bangsar baru-baru ini..

Ucapan tahniah aku ucapkan kepada dua orang blogger terkenal yang berjaya menang di dalam contest Samsung iaitu contest Raya Moments of Closeness with Samsung.. Blogger yang menang ialah Shakiddo dan Penmerah. Sorang menang PetiAis sorang menang Samsung s4…. Untung lerr

Kami semua yang join contest tersebut dijemput ke majlis berbuka puasa dan dihidangkan dengan pelbagai juadah…  Mana tak kenyang.. Nasi lagi, Aiskrim lagi… macam2 lah… sampai semua menyandar jer lepas makan…HAHA

pemenang PenMerah dan Shakiddo
Antara gambar2 yang sempat aku snap..
bincang jangan tak bincang

Yana Yassin dan Shakiddo

Pen Merah, Deqnoor, Faizal Fredley, Yana Yassin (ni gambar curi)
Aku pun bercita2 besar kot nak menang HAHA
Antara blogger yang datang ialah:

20 thoughts on “IFTAR – Bersama Samsung Di Paparich Bangsar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.